• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Bolton "ugasio" Stadion svjetlosti!

Fudbaleri Boltona protunjali su Sanderlendom (4:1) u subotnjem meču 15. kola engleske Premijer lige! Kolo obilježila i tri remija, te trijumf Vigana!

 PREMIJER: Bolton "ugasio" Stadion svjetlosti! Izvor: MONDO

Vonderersi su impresivnom igrom na "Stadionu svjetlosti" deklasirali ekipu Roja Kina, iako su domaći u 11. minutu prvi došli u vođstvo golom Đibrila Sisea.

Međutim, "ribokovci" su za samo deset minuta preokrenuli rezultat golovima Meta Tejlora i Tima Kejhila, da bi Šveđanin Johan Elmander u finišu prvog, i na startu drugog poluvremena zadao završne udarce "crnim mačkama".

Sličan preokret priredili su i igrači Vigana u dvoboju sa "fenjerašem" Vest Bromvič Albionom (2:1). Gosti su na startu drugog dijela poveli pogotkom Milera, ali su Kamara i Bojs u finišu ovjerili drugu uzastopnu, a ukupno pjetu pobjedu ove sezone.

Menadžer Aston Vile Martin O’Nil žarko je želio da njegov tim barem na 24 sata preskoči Mančester junajted na trećem mjestu prvenstvene tabele, kad već nije uspio da savlada "crvene đavole" u prošlom kolu, ali je Fulam ipak iščupao bod sa "Vila Parka" - 0:0. Ovo je četvrti remi tima sa "Krejven Kotidža", koliko je u ovoj sezoni sakupila i Vila.

Midlsbro je nastavio da igra po sistemu "toplo-hladno", odigravši na "Riversajdu" bez golova protiv Njukasla, što je prvi egal ova dva tima u poslednjih 39 godina.

U nedelju su na rasporedu dva najveća gradska derbija u Engleskoj - londonski (Čelsi protiv Arsenala) i mančesterski (Siti protiv Junajteda), dok će Liverpul u ponedeljak dočekati Vest Hem u poslednjem meču 15. kola, na kojem će kapiten Redsa Stiven Džerard proslaviti deceniju nastupa za tim sa Enfilda.

REZULTATI 15. KOLA
Aston Vila - Fulam 0:0
Midlsbro - Njukasl 0:0
Stouk - Hal 1:1
/Fuler (pen) 73 - King 45/
Sanderlend - Bolton 1:4
/Sise 11 - Tejlor 18, Kejhil 21, Elmander 39, 55/
Vigan - VBA 2:1
/Kamara 61, Bojs 87 - Miler 47/

U nedelju:
Mančester siti - Mančester junajted
Portsmut - Blekburn
Totenhem - Everton
Čelsi - Arsenal

U ponedeljak:
Liverpul - Vest Hem

Tabela: Čelsi 33 (-1), Liverpul 33 (-1), Mančester j. 25 (-2), Aston Vila 25, Arsenal 23 (-1), Hal 23, Bolton 20, Everton 19 (-1), Portsmut 19 (-1), Fulam 19 (-1), Midlsbro 19, Vigan 19, Stouk 18, Mančester siti 17 (-1), Vest Hem 17 (-1), Totenhem 15 (-1), Sanderlend 15 , Njukasl 15, Blekburn 13 (-1), VBA 11.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC