• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Ko to zove Rensinga?

Selektor Srbije Radomir Antić rekao je dnevnom listu "Sport" da nema govora o pozivanju golmana Bajerna Mihaela Rensinga pod našu zastavu.

 Antić: Ko to zove Rensinga? Izvor: MONDO

"Kada neko čuva mrežu Bajerna, onda je to pouzdan znak da vrijedi. Ipak, ne znam čiji su sada interesi da ga seli u našu reprezentaciju? Zašto se plasiraju takve informacije? Kao da neko zna više od mene... Neću i ne želim da učestvujem u takvim radnjama".

Podsjetimo, priča o Rensingu na golu Srbije temelji se na činjenicama da je njegova majka Srpkinja i da on još nije debitovao u dresu najbolje njemačke selekcije.

"Zašto bih se bavio istraživanjem i pogađanjem? Uz sve to, vjerovatno je pitanje dana kada će on uskočiti u tim Njemačke, što bi bilo logično, jer je branio i za omladinsku i za mladu reprezentaciju".

Antić je ranije najavio da će u prijateljskom duelu sa Poljskom, sredinom decembra u Beleku (Turska), dati šansu igračima iz Jelen Superlige Srbije.

Selektor je za "Sport" rekao da će biti i nekih novih imena iz inostranstva, ali na konkretniju informaciju ćemo morati da sačekamo. Antić je otkrio samo da se dotični fudbaler oduševio kada ga je kontaktirao...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC