• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Slab Partizan, bez opravdanja

Poslije Standarda i Borac je identičnim, minimalnim rezultatom savladao šampiona Srbije i lidera prvenstvene trke, Partizan.

 Jokanović: Slab Partizan, bez opravdanja  Izvor: MONDO


Prednost crno-bijelih na tabeli u odnosu na pratioce, Vojvodinu i Crvenu zvezdu se smanjila na pet, odnosno osam bodova.

"Partizan je pružio slabu partiju. Ni u jednom momentu nismo uspjeli da se namjestimo na terenu. Imali smo mnogo problema u svim linijama tima. Do pred kraj utakmice nismo stvorili nijednu ozbiljnu šansu. Epilog je takav - ostali smo bez bodova", analizirao je trener Partizana, Slaviša Jokanović, drugi prvenstveni poraz.

"Neću da tražim opravdanja u stanju terena niti u utakmicama koje su iza nas. Boje koje branimo nas obavezuju na to, a mi nismo ispunili očekivanja. Nismo bili na nivou na kome treba da budemo, pa je rezultat realan pokazatelj situacije".

Borac je savladao crno-bijele po istom receptu kao i nedavno drugog "vječitog rivala". Golom u poslednjim trenucima meča.

"Nemam ništa protiv pobjede Borca. Srećno je postigao gol, ali i to je dio fudbalske igre", zaključio je Slaviša Jokanović.
Trener čačanskih "zebri" Ljubiša Dmitrović rekao je da je za dublju analizu utakmice potrebno da prođe vrijeme, priznajući da je u euforiji poslije velike pobjede.

"Pretpostavili smo da će se na Partizanu osetiti posljedice utakmice sa Standardom i to se obistinilo. Međutim, mnogo mi je važnije to što je Borac igrao dobro - čvrsto, organizovano i borbeno. Definitivno ovaj tim voli i zna da igra protiv velikih", podsjetio je Dmitrović i na trijumf nad Zvezdom.

Ipak, šef struke Borca ukazuje i da je razvoj događaja na terenu kraj Morave mogao da bude drugačiji.

"Grahovac nas je ostavio u igri kada je osujetio pokušaj Bogunovića. Istina, gol smo dali srećno, ali u duelu sa ovakvim protivnikom je i to nephodno. Dali smo sve od sebe, čestitam igračima na tome, i zasluženo pobijedili", dodao je Ljubiša Dmitrović poslije prve prvenstvene pobjede Borca nad Partizanom u istoriji.

(MONDO, foto zvanični sajt Partizana)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC