• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fergi: Ronaldo se branio od lopte!

Treneri rivalskih timova iz Mančestera oprečno prokomentarisali isključenje Kristijana Ronalda na nedjeljnom derbiju.

 Fergi: Ronaldo se branio od lopte! Izvor: MONDO

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson opravdao je svog fudbalera, Kristijana Ronalda, koji je zaradio isključujući žuti karton u gradskom derbiju zbog namjernog udaranja lopte rukom.

Strateg "crvenih đavola" ponudio je zanimljivo objašnjenje takvog Ronaldovog poteza.

"Pokušao je da spriječi loptu da ga udari u lice. Učinilo mu se da je prethodno čuo zvižduk sudije, malo je odgurnut sa leđa i mislim da sve to nije izgledalo tako strašno. Međutim, publika je odigrala svoju ulogu i on je isključen".

Kolega iz Mančester sitija i Fergusonov nekadašnji pulen, Mark Hjuz, smatra da je sudija Hauard Veb bio potpuno u pravu.

"Kako je Ronaldo krenuo na loptu, mislio sam da će da je uhvati. Sudija nije imao izbora. Taj postupak nije bio za isključenje, ali jeste za drugi žuti karton. Ako je mislio da će ga lopta udariti u lice, zašto je nije udario glavom".

Kristijano Ronaldo je isključen u 68. minutu, ali je Junajted odolio napadima domaćeg tima i golom Vejna Runija krajem prvog poluvremena slavio minimalnu pobjedu.

Portugalac je mogao i ranije da ode u svlačionicu, pošto je aplaudirao sudiji na žutom kartonu koji mu je pokazan zbog faula nad Šonom Rajt-Filipsom.

"Isključenje nam baš i nije pomoglo. Junajted je postavio dve linije od po četiri igrača i više nije bilo prostora za stvaranje šansi", objasnio je Mark Hjuz.

Mančester junajted sada zaostaje po pet bodova za vodećim Čelsijem i Liverpulom, ali tim sa Enfilda u ponedeljak dočekuje Vest Hem i može da poveća prednost.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC