• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Za čast, Drago: Ne potcjenjujemo Partizan

Crno-bijeli, suočeni sa kadrovskim problemima, će se od Evrope oprostiti u Sevilji. Reprezentativac Srbije cijeni "otpisanog" rivala.

 Jokan: Za čast, Drago: Ne potcjenjujemo Partizan Izvor: MONDO

Posljednja evropska stanica "parnog valjka" je Sevilja.

Crno-bijeli su se oprostili od takmičenja u Kupu UEFA, poslije tri poraza u grupi C Lige UEFA, na koji se nadovezao i prvenstveni neuspjeh u Čačku i dodatno ih uzdrmao.

U srijedu u 20.45 fudbaleri Partizana će na stadionu "Sančez Pishuan" igrati za čast. Pokušaće makar da se dostojno oproste od Evrope protiv najjačeg rivala kome su bodovi neophodni u borbi za jedno od tri mjesta u grupi koje vodi u šesnaestinu finala.

"Moramo da se oprostimo na častan način, jer to dugujemo klubu, grbu koji nosimo i armiji navijača", kazao je trener Slaviša Jokanović za "Sport".

Jokanović je tokom igračke karijere igrao na stadionu Sevilje i zna kakav ambijent mogu da naprave temperamentni navijači kluba iz Andaluzije.

"Čeka nas jak rival, biće to još jedan veliki ispit za nas. Ipak, bilo bi dobro da pobijedimo, ako je moguće", ne gubi nadu strateg crno-bijelih.

Partizan će biti žestoko oslabljen u Sevilji.

Kapiten Nenad Đorđević neće igrati zbog povrede, pod upitnikom je i učešće desnog beka Ivan Stevanovića, a Žuka neće biti u sastavu zbog tri žuta kartona.

"Iako nema takmičarski značaj, za nas utakmica u Sevilji ima veliku važnost. Moramo da odigramo kako se od nas očekuje i da se od Evrope za ovu sezonu oprostimo dostojno", naglasio je direktor Ivan Tomić.

Utakmicu će suditi trojka iz Slovačke na čelu sa Vladimirom Hrinjakom.

U timu Sevilje najvjerovatnije će biti Ivica Dragutinović. Srpskom reprezentativcu bi to bio prvi meč poslije oporavka od povrede.

"Pitao me je trener kakav je Partizan. Ono što sam mogao da mu kažem, znao je i sam. Tim koji u sastavu ima Moreiru je opasan. Tošićevo dobijanje radne dozvole za prelazak u Mančester govori da su mladi igrači zanimljivi. Uopšte ne potcjenjujemo Partizan", poručio je Dragutinović za "Sportski Žurnal".

Sevilja nema izbora. Poraz u Liježu doveo je tim u situaciju da mora da pobijedi crno-bijele, a dodatno ga je destabilizovao neuspjeh u prvenstvu protiv Barselone.

"Najteže su utakmice koje moraju da se dobiju. Šansu će dobiti neki igrači koji nisu igrali protiv Barselone ili koji su se kao ja tek oporavili od povreda. Igraće Kapel, Ševanton, Dušer... Partizan ne zaslužuje da takmičenje završi bez boda, a nama je pored bodova bitno i da se psihološki dignemo", zaključio je Drago.

Pored utakmice na jugu Španije, u grupi C u isto vrijeme sastaće se i Standard i Sampdorija, a u 4. kolu slobodan je Štutgart.

Tabela: Standard (2 meča) 6, Sampdorija (2) 4, Štutgart (3) 4, Sevilja (2) 3, Partizan (3) bez bodova.

(wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC