• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štilić maestrelan u Poljskoj!

Fudbaler Leha iz Poznanja Semir Štilić trenutno je najveća zvijezda poljskog fudbala i prvi asistent lige.

 Štilić maestrelan u Poljskoj! Izvor: MONDO

U posljednjem kolu Leh je u gostima pobijedio Odru, a Štilić (na slici lijevo) bio je strijelac jedinog gola iz slobodnog udarca, ukupno petog ove sezone u 16 kola. Još tri pogotka postigao u Kupu UEFA te dva u nacionalnom kupu.

Njegove partije nisu prošle nezapaženo ni kod selektora BiH Miroslava Ćire Blaževića, koji ga je ranije zvao u ekipu za mečeve sa Španijom i Estonijom, ali ga je oba puta slao na tribine.

"Pratim ga i raduje me me što igra odlično i vodi svoj klub. Nažalost, kada je bio sa nama, na treninzima se nije pokazao prema mom ukusu. Tražim brzog, žustrog, bezobraznog vuka na terenu. Štilić se pokazao kao fin, mekan. Moguće je da griješim i niko ne bi bio sretniji od mene da se uvjerim kako je Štilić vuk koji mi treba, a ne jagnje. Ako ovako nastavi, biće u kadru za provjeru u februaru, a zašto ne i za mečeve s Belgijom", rekao je Ćiro za "Dnevni avaz".

Evropski mediji često sele Štilića u razne klubove, posebno se pominje berlinska Herta, engleski Vest Hem i škotski Seltik.

"Istina je da ima dosta ponuda, ali pokušavam se fokusirati na igru. Sve je do Leha. Ako procijene da je bolje da me prodaju, oni će to i uraditi. Znam da žele da ostanem i sigurno neće prihvatiti obeštećenje od tri, četiri miliona evra. Normalno je da mi godi interes pomenutih klubova, ali važno je da nastavim s dobrim igrama, a ostalo će doći samo po sebi. Prije šest mjeseci sam igrao u Željezničaru, danas sam ovdje, a sutra, ko zna gdje", rekao je dvadesetjednogodišnji Štilić, koji će se 13. decembra naći u konkurenciji za najboljeg inostranog fudbalera u Poljskoj, na manifestaciji u Varšavi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC