• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA UEFA: Stevanović može, Đorđević ne

Crno-bijeli odradili su trening na stadionu Sančez Pishuan u Sevilji, gdje će u srijedu početi posljednju evropsku utakmicu do ljeta 2009. godine.

 LIGA UEFA: Stevanović može, Đorđević ne Izvor: MONDO

Kao što je poznato, crno-bijeli su poslije tri poraza izgubili i teoretske šanse da se bore za plasman među 32 najbolja tima Kupa UEFA, ali to ne znači da je duel sa Seviljom rezultatski nevažan.

O ozbiljnosti situacije govori podatak da će Ivan Stevanović zauzeti svoje mjesto, uz desnu aut-liniju, iako je u nedjelju u Čačku doživio distorziju skočnog zgloba i morao prije vremena da napusti teren.

Stevanović je uz bolnu grimasu uspio da odradi cijeli trening u utorak i velika je vjerovatnoća da će i zaigrati protiv dvostrukog osvajača Kupa UEFA. Za razliku od njega, stub odbrane Nenad Đorđević je izgubio bitku sa vremenom i povrijeđenim lijevim koljenom.

Pored Đorđevića neće igrati ni Žuka, koji zbog kartona nije ni otputovao u Španiju.

Suspenziju je odradio reprezentativac Ivan Obradović, čije je odsustvo sa meča sa Standardom predstavljalo veliki hendikep i indirektno uticalo da Zoran Tošić odigra famozno prvo poluvrijeme kao lijevi bek...

Crno-bijele je na treningu posjetio njihov nekadašnji učitelj Miroslav Đukić. Popularni Đuka ovih dana je pominjan u medijima kao mogući trener Espanjola, ali je u kritičnoj situaciji uprava Katalonaca odigrala "na sigurno" i angažovala iskusnog Manea.

Uoči ovog meča mnogi vjerovatno misle da je Partizanu pametnije da se unaprijed pomiri sa porazom i štedi za posljednje prvenstvene utakmice u 2008, sa Radom u Humskoj 1 i sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Postavlja se onda pitanje kako bi trebalo da se ponašaju fudbaleri Sevilje, koji su za vikend kao domaćini poraženi od Barselone (0:3), a u narednom kolu moraju da se "vade" protiv Reala, na stadionu Santjago Bernabeu?

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC