• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas odbio Siti, na redu Kaka, Mesi…

Golman madridskog Reala Iker Kasiljas prema tvrdnjama španskih medija odbio je da pređe u Mančester sitiju u transferu koji bi oborio sve rekorde.

 Kasiljas odbio Siti, na redu Kaka, Mesi… Izvor: MONDO

Bogati Saudijci koji su vlasnici Sitija ponudili su 150 miliona evra za golmana Reala i španske reprezentacije koliko iznosi njegovo obeštećenje prema ugovoru sa kraljevskim klubom i godišnju platu od čak 13 miliona evra ali nisu dobili pozitivan odgovor.

Španski radio Kadena Ser, inače vrlo dobro obaviješten, objavio je da je Kasiljasov agent Luis Garsija Abad dobio pisanu ponudu Sitija koju mu je zatim proslijedio, ali španski golman je odmah odbio transfer.

Prelazak Svetog Ikera, kako Kasiljasa zovu u Španiji, u Mančester siti nadmašio bi transfer Zinedina Zidana u madridski Real koji ga je platio Juventusu rekordnih 76 miliona evra.

Kasiljas u Realu prima šest miliona evra godišnje, a u februaru je produžio vjernost „kraljevskom klubu“ do sezone 2007 godine.

Engleski novinari su u srijedu objavili informaciju da je firma "Abu Dabi Junajted Grup", koja je 1. septembra ove godine, za 260 miliona evra kupila klub, spremna da za glavno pojačanje u prelaznom roku izdvoji rekordan iznos, ali ne 150, nego 82 miliona evra.

Predsjednik kompanije šeik Mansur Bin Zajed Al Najan ovlastio je menadžere kluba da taj novac potroše na transfer prvotimca Milana, Brazilca Kaku ili najboljeg fudbalera Barselone, argentinskog reprezentativca Lionela Mesija.

Mančester Siti je osim na njih dvojicu, toliki novac spreman da potroši i na prelazak Španca Fernanda Toresa, Argentinca Karlosa Tevesa, Portugalca Kristijana Ronalda ili Kamerunca Samjuela Etoa.

Za transfer Brazilca Robinja, iz madridskog Reala, Mančester Siti je ljetos, posljednjeg dana prelaznog roka, potrošio 40 miliona evra, što predstavlja rekord u engleskom fudbalu.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC