• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Ekipa bez teksta

Trener Partizana mogao je samo da konstatuje nemoć svog tima u duelu sa Seviljom (3:0), kojim su se za ovu sezonu pozdravili sa Evropom.

 Jokanović: Ekipa bez teksta Izvor: MONDO

Naravno, najvažnije od svega je da se Almani Moreira poslije potresa mozga i petnaestak minuta u nesvjestici osjeća dobro.

On bi u četvrtak trebalo da se vrati u Beograd u društvu portparola Marka Vjetrovića, koji je takođe ostao u Španiji, dok se ostatak ekspedicije ukrcao u avion odmah poslije meča.

"Što se tiče igre, mi nismo imali nimalo toga da kažemo. Sevilja je dominirala od prvog do 90. minuta i potpuno nas nadigrala. Imali smo jedan teži kondicioni trening, a kao konsekvenca je došao ovaj rezultat, koji je u najmanju ruku realan", izjavio je Jokanović srpskim izvještačima.

Slijedi povratak u domaća takmičenja, do kraja jesenjeg dijela prvenstva su ostala još dva kola, a Partizan ima pet bodova više od Vojvodine, odnosno osam od Crvene zvezde.

Da li će Slaviša Jokanović biti taj koji će na proljeće povesti ekipu ka odbrani "duple krune"?

"Ponavljam da ja ne vodim Partizan. Ljudi koji ga vode su tu da rješavaju takve stvari i da odluče šta je za klub najbolje. Ja sam koncentrisan na svoj dio posla, oni na svoj i tu nema šta više da se kaže", odgovorio je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Senegalac Lamin Dijara nije se našao ni u jednoj šansi za gol. Razumljivo što je nakon utakmice bio utučen.

"Šta da kažemo kada smo izgubili sve mečeve? Sevilja je veliki klub, mnogo su jaki. Kad se vratimo sledeće godine na evropsku scenu biće bolje. Moramo da osvojimo šest bodova do pauze u prvenstvu. Tamo je mnogo lakše nego u Evropi".

Potpredsjednik crno-bijelih Mile Jovičić rekao je za dnevni list "Sport" da je gladak poraz na stadionu Sančez Pishuan "realna slika srpskog fudbala".

"Bez trojice ključnih igrača nismo mogli da se ravnopravno nosimo sa Seviljom. Ovaj rezultat može samo da utiče na realno sagledavanje gdje se trenutno nalazi naš fudbal, odnosno gdje je šampion Srbije u odnosu na ozbiljne evropske ekipe", istakao je Jovičić.

Defanzivac Sevilje Ivica Dragutinović smatra da Partizan ima potencijal da postane dobar tim.

"Odigrali smo dobro poslije debakla u susretu sa Barselonom. Partizan je mlada ekipa sa potencijalom, ali prima golove iz individualnih grešaka, koje proističu iz neiskustva i lošeg postavljanja. Moraće da odigraju više ovakvih utakmica da bi stasali u ozbiljan tim", izjavio je popularni Drago, kao da ne zna da će već u januaru Humsku 1 napustiti Zoran Tošić, a u dogledno vrijeme i drugi talentovani fudbaleri.

Dragutinović je rekao da mu je bilo izuzetno teško kada je Moreiru gledao nepomičnog na travi.

"Veliki smo prijatelji, još iz Belgije. Posjetiću Moreiru u bolnici i biću mu na raspolaganju dok je ovde".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC