• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Moreira oko ponoći u Beogradu!

Moreira je u Sevilji preživio dramu, sa srećnim završetkom. Doživio je težak potres mozga, ali je već u četvrtak ujutru otpušten iz bolnice.

 MONDO: Moreira oko ponoći u Beogradu! Izvor: MONDO

Partizanov Portugalac je pao poslije naizgled bezazlenog duela sa dvojicom igrača Sevilje u trećem minutu utakmice i nepomičan, bez svjesti, ostao da leži na travi stadiona Sančez Pishuan. Noge su mu "pobjegle", pao je na glavu, što je izazvalo potres mozga.

Jedan od igrača Sevilje pružio je ruku da ga podigne, ali kada je vidio da Moreira ne reaguje, hitno je zatražio pomoć. Nastala je panika, svi akteri na terenu su se uplašili, mladi Adem Ljajić je čak vrisnuo... Za čas su se sjatili ljekari oba tima i doktori hitne pomoći.

Kreator igre crno-bijelih je oko minut i po bio bez svjesti i imao je gušenje jezikom. Hitrom i spretnom reakcijom ljekara, jezik mu je izvađen i odmah se pristupilo reanimaciji. Ta dramatična scena izazvala je još veću paniku.

Zatim mu je fiksiran vrat, iznijet je sa terena i prebačen u lokalnu bolnicu.

Poslije pregleda u srijedu uveče konstatovano je da je crno-bijela "desetka" doživjela težak potres mozga, ali da se osjeća dobro i da su sve vitalne funkcije u redu. Već u četvrtak ujutru je otpušten iz bolnice.

Partizanova ekspedicija se u Beograd vratila odmah poslije utakmice, a sa Moreirom je u Sevilji ostao klupski portparol Marko Vjetrović, koji je za MONDO raportirao:

"Sve je u redu. Još u srijedu je u bolnici konstatovano da nijedna vitalna funkcija nije ugrožena, ali je Moreira morao da provede noć na apartima, pod nadzorom ljekara. Ujutru je dobio otpusnu listu, osjeća se odlično, iako je doživio težak potres mozga i neko vrijeme bio bez svjesti", rekao je Vjetrović.

Moreira i Vjetrović su u četvrtak u ranim prepodnevnim satima krenuli ka Beogradu. Letom preko Frankfurta trebalo bi da stignu oko ponoći.

(R. J. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC