• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Zvezda bez kompleksa, Partizan vida rane

Janevski želi da njegov tim dokaže da nema problema na gostovanjima, a Jokanović najavljuje priču o smjeni za četvrtak.

 SL: Zvezda bez kompleksa, Partizan vida rane Izvor: MONDO

U Jagodini se sprema spektakl - prvi put u istoriji gostuje Crvena zvezda.

Domaćin nema namjeru da na teren izađe sa bijelom zastavom, ali i crveno-bijeli imaju svoju računicu pogotovo poslije sastanka sportskog direktora Ilije Ivića sa igračima, od kojihe je bezuslovno zahtijevao pobjede u poslednja dva kola jesenjeg dijela Jelen Superlige.

"Jagodina je nova šansa da osvojimo bodove, prve na gostovanju još od pobjede nad Napretkom u Kruševcu. Meč u Jagodini biće nam i poslednji na strani u ovom dijelu sezone, što je motiv više", rekao je trener Zvezde, Čedomir Janevski.

Loši rezultati crveno-bijelih u gostima značajno su doprinijeli razočaravajućem plasmanu na tabeli. Vicešampion Srbije je na trećem mjestu sa osam bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

"Imamo potrebu da dokažemo da nismo dobili kompleks od gostovanja, iako su za te neuspjehe odgovorni i uslovi za igru na stadionima gdje gostujemo", dodao je Janevski, koji neće moći da računa na Nikolu Mijailovića i Klea, a neizvjestan je i nastup Ivana Tričkovskog, dok Ibrahim Some ima pravo da bira da li će parne žute kartone odraditi na meču u Jagodini ili u poslednjem kolu jesenjeg dijela sezone sa Hajdukom.

Crno-bijeli žele da se poslije tri uzastopna poraza (Standard, Borac, Sevilja) bez datog gola oporave pobjedom nad Radom.

Ujedno, Partizan bi tako ovjerio titulu jesenjeg prvaka, koja je u prošlosti bila osnovni preduslov za osvajanje šampionskih znamenja na kraju prvenstvene trke.

"Rad pruža bolje igre i ostvaruje bolje rezultate na strani nego kod kuće. Ekipa se kvalitetno brani, očekujem defanzivno orijentisanog protivnika, sa samo dvojicom igrača (Radivojevićem i Branom Ilićem), koji će igrati isturenije. Želimo pobjedu kojom bismo prekinuli niz od tri poraza. Nadam se osvajanju tri boda sa kojima bi obezbijedili jesenju titulu koja jeste nezvanična, ali je ovom klubu uvijek značila puno u prošlosti", ocijenio je trener crno-bijelih, Slaviša Jokanović.

Stevanović će najvjerovatnije biti spreman za utakmicu, a sa kapitenom Đorđevićem je situacija neizvjesna. Naravno, Moreira sigurno neće igrati.

"Na podršku navijača ne možemo da se žalimo kad je u pitanju protekli period. Uvjeren sam da ih protiv Rada neće biti manje nego ranije, a možda će ih zbog specifične situacije u kojoj se nalazimo biti čak i više", nastavio je Jokanović.

"Građevinari" će doći u Humsku 1 osokoljeni skokom na tabeli pošto su i definitivno dobili bodove za otkazanu utakmicu sa Čukaričkim.

Jokanović se osvrnuo i izjave potpredsjednik kluba Dragoljuba Vukadinovića, koji je rekao da će na sjednici Upravnog odbora tražiti smjenu trenera.

"Što se tiče mog statusa u klubu koji je u poslednje vrijeme sve češće tema tekstova i komentara u medijima - o tome uopšte ne razmišljam u ovom trenutku. Imamo dvije jako bitne utakmice i jedino one zaokupljaju moju pažnju i energiju. Od narednog četvrtka možete računati i na moj komentar povodom toga", zaključio je Slaviša Jokanović.

Jelen Superliga, 16. kolo

Subota, 13.00:

Banat - OFK Beograd
Napredak - Borac
Hajduk - Vojvodina
Jagodina - C. zvezda

15.30:

Partizan - Rad

Nedelja, 13.00:

Čukarički - Javor (TV RTS)

Tabela: Partizan 35, Vojvodina 30, C. zvezda 27, Javor 24, OFK Beograd 21, Hajduk 20, Jagodina 20, Borac 19, Rad 13, Čukarički 13, Banat 13, Napredak 12.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC