• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Partizana: Ne znamo šta nam je...

Fudbaleri Partizana ponovo pokisli. Paunović kaže "jesmo u krizi", Žuka poručuje: "Ne smijemo da igramo kao mali klub".

 Igrači Partizana: Ne znamo šta nam je... Izvor: MONDO

Ne tako davno, u oktobru mjesecu, fudbalerima Partizana mogla je da se uruči titula šampiona države. Imali su velikih 13 bodova prednosti nad pratiocima. Kraj godine imaju samo tri boda više od Vojvodine, a čak ni jesenja titula nije osigurana.

Poslije novog razočaranja i samo 1:1 protiv Rada, tima iz donjeg dijela tabele Jelen Superlige Srbije, jasno je da je Partizan u krizi. Prije svega rezultatskoj, ali je i igra daleko od one sa početka sezone. Jalova, bezidejna, bezvoljna...

Jedan od najiskusnijih igrača Veljko Paunović priznaje: "Ušli smo u rezultatsku krizu".

"Moguće je da je ispadanje iz Lige UEFA uticalo na naše samopouzdanje. Ali, glavu gore! Meč koji imamo u srijedu protiv Vojvodine nam je sada najbitniji. Moramo da stvorimo ambijent u ekipi, da se povratimo i pobjeda u Novom Sadu nam je najvažniji cilj", rekao je Paunović novinarima poslije meča.

Brazilac Žuka utopio se u sivilo ekipe. Borbenost mu je i dalje najveća vrlina, ali i on, kao i ostali ne mogu da pronađu prepoznatljivu pas igru, koja krasi Partizan. "Igramo kao mali klub! Patizan nije igrao dobro, nismo bili dobri u polju, nismo se dobro postavili. Ne smijemo da igramo kao mali klub, moramo da igramo kao Partizan, kao veliki klub. Ako toga ne bude neće biti ni titule".

Bek Ivan Stevanović kaže da je umor zbog velikog broja utakmica uticao na slabije igre i rezultate Partizana na kraju sezone. Upitan šta se to dešava sa crno-bijelima, odgovara: "Ne znam, pitajte šefa (Jokanovića). To je pitanje za njega".

"Protiv Rada nismo imali ni sreće. Propustili smo neke prilike...Kad je trebalo da riješimo meč, mi smo pustili gas, umjesto da ga dodamo...Titula nije dalja nego što je bila. Imamo prednost i imamo kvalitet. Ima još dosta da se igra. U srijedu imamo utakmicu protiv Vojvodine i nju moramo da riješimo u svoju korist kako bismo mirno otišli na pauzu", kaže Stevanović.

Ljubomir Fejsa na utakmici protiv Rada bio je na udaru najvatrenijih navijača Partizana. Pjevali su mu pjesmicu: "Niko te nikad prestići neće, brz si k'o kornjača, Fejsa, Fejsa, vrati milion evra!".

Zadnji vezni Partizana, međutim, kaže da nije čuo tu pjesmu. "Ne znam šta se dešava sa nama. Mislim da nismo u krizi...Ipak, nismo dobili poslednja četiri meča...Moramo da se stegnemo i dobro odigramo protiv Vojvodine".

U taboru Rada sijali su od sreće. Kako i ne bi, kad su lideru otkinuli bod, a po prikazanoj igri mogli su i sva tri.

Interesantno, ali je strijelac gola za Rad Milan Jovanović takođe bio nezadovoljan. "Nisam zadovoljan minutažom u Radu i nadam se da će poslije ovog gola uprava imati malo više povjerenja u mene".

(P. V./ MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC