• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilija Ivić: Pokažimo Džombi ko je Zvezda!

Sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić zatražio je od fudbalera pobjede uoči mečeva sa Jagodinom i kulskim Hajdukom.

 Ilija Ivić: Pokažimo Džombi ko je Zvezda! Izvor: MONDO

Prvi dio posla, fudbaleri su dobro odradili u Jagodini (4:1), na čemu im je Ivić čestitao poslije meča, a uoči meča sa Hajdukom, u poslednjem kolu jesenjeg dijela sezone dao im je novo naređenje.

Ivić je, naime, naložio fudbalerima Zvezde da od subote uveče do srijede "poštuju dogovor i budu u svojim domovima do 23 časa".

Takođe, sportski direktor dao im je još jedan motiv pred gostovanje Hajduka u srijedu u Beogradu misleći na uvrede Nikole Džombe, prvog čovjeka Kuljana, upućene crveno-bijelima.

"U prvom dijelu sezone kada je Zvezda gostovala u Kuli, finansijer Hajduka je potcijenio Crvenu zvezdu kao klub, zajedno sa igračima i zbog toga Ivić traži od naših prvotimaca da na terenu dokažu da smo veliki klub i da očekuje da pokažu maksimalni profesionalizam bez obzira na trijumf u Jagodini", prenosi sajt Crvene zvezde.

Ivić je pozvao i navijače Zvezde da još u većem broju dođu na utakmicu protiv Hajduka i da "pokažu predstavnicima Hajduka i cijeloj sportskoj javnosti kako se voli Crvena zvezda".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC