• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan pred smjenom, igrači u strahu

Grobari prijetili igračima, od kojih nekolicina ne želi da igra pod takvim pritiskom. Partizan najvjerovatnije mijenja trenera, a Dijara odlazi.

 Jokan pred smjenom, igrači u strahu Izvor: MONDO

Partizan je u krizi, i to ne samo rezultatskoj. Kolo sreće se okrenulo. Doskora je crveno-bijela strana Topčiderskog brda bila trusno područje, a preko noći su zemljotresi "prešli" u komšiluk.

Poslije četvrte uzastopne utakmice bez pobjede reagovali su i navijači aktuelnog prvaka Srbije. Grobari su poslije subotnjeg remija sa Radom (1:1) ušli u autobus sa igračima i prijetili im svim i svačim zbog serije loših rezultata.

"I to se dešava na ovom podneblju. Prvi put u životu vidim da navijači ulaze u autobus", rekao je trener Slaviša Jokanović za dnevnu štampu.

"Iznijeli su svoj stav, koji se ne razlikuje od onog koji sam ja iznio, samo što sam ja to učinio drugim riječima", podvukao je Jokanović.

Iako trener Partizana tvrdi da su Grobari reagovali na "drugačiji način", jedan od vođa navijača, Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, u razgovoru za "Blic" je rekao da nije bilo nasilničkog ponašanja:

"Htjeli smo samo da im kažemo da treba da se zamisle na koji način čuvaju čast i ugled kluba i to smo uradili na korektan način. Nije bilo nikakvog nasilničkog ponašanja niti prijetnji već smo im samo rekli da se tako ne nosi dres Partizana i da to treba da se promijeni".
Igrači neće u Novi Sad, Dijara bi da ide iz Srbije

Ipak, na sastanku poslije ulaska navijača u autobus, pojedini igrači Partizana su bili decidirani da neće igrati u Novom Sadu, u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva.

Lamin Dijara, iako nije želio da iznese razloge, najavio je da će otići iz Partizana.

"Hoću da idem", jasan je bio Senegalac u izjavi za "Sport".

"Nemam želju da ostanem ovdje. Uvijek sam pričao da imam želju da ostanem, ali ima nekih stvari o kojima ne mogu da pričam i koje ne mogu da se promijene. Možda su one normalne u Srbiji, ali za mene nisu", vidno rezigniran je bio Dijara, a kako prenosi isti list tamnoputom golgeteru je jedan od navijača izbio slušalice iz ušiju poslije čega je uslijedila žučna rasprava.
Jokan neće titulu, sprema mu se smjena

Crno-bijeli će osvojiti jesenju titulu bez obzira na ishod utakmice u srijedu protiv Vojvodine. Međutim, u slučaju poraza, Novosađani bi se izjednačili po broju bodova na vrhu tabele.

Ukoliko Partizan ne pobijedi u Srpskoj Atini, Slaviši Jokanoviću će, saznaje MONDO, biti uručen otkaz, a takav epilog je moguć i u slučaju trijumfa.

Jokanović i dalje poručuje da nema namjeru sam da napusti kormilo, a pored toga odbija da primi nagradu za najboljeg trenera godine u izboru Izvršnog odbora FSS.

"Ta titula me ne zanima. Nisam uzeo ni priznaje za 50 utakmica odigranih za reprezentaciju. Poklanjam titulu nekome kome više znači", poručio je Jokanović.

Temperatura u Beogradu rapidno pada, baš kao i Partizanova prednost na tabeli, ali se u Humskoj očekuje vruća zima.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC