• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Htio sam da odem, ali me Ser zadržao

Nemanja Vidić je priznao da se po dolasku u Mančester junajted nije najbolje snašao u Engleskoj i da je čak razmišljao o odlasku iz tog kluba.

 Vidić: Htio sam da odem, ali me Ser zadržao Izvor: MONDO

"Bilo mi je teško da se prilagodim, a svi su se pitali da li sam dovoljno dobar za Mančester junajted. Imao sam problema sa povredama, a Premijer liga je fizički zahtjevnija nego takmičenja sa kojima sam do tada imao iskustva", rekao je Nemanja Vidić za "Dejli star".

Vidić je, ipak, ostao u Mančesteru i to, kako je rekao, najviše zahvaljujući treneru Aleksu Fergusonu.

"Poslije nekoliko mjeseci sam sebi govorio da Mančester nije klub za mene. Bio sam u lošem raspoloženju, ali mi je trener stalno pričao da vjeruje u mene, da ću mu poslužiti i da ću biti veliki igrač. Zaista mi je dolivao samopouzdanje", naveo je 27-godišnji štoper reprezentacije Srbije.

Povjerenje Fergusona isplaćuje se već duže vrijeme, a posljednji primjer bio je pobjednički gol na utakmici sa Sanderlendom, koji je Vidić postigao u 90. minutu meča.

Mančester je zahvaljujući pobjedi nad Sanderlendom zadržao podnošljiv minus, od šest bodova u odnosu na vodeći Liverpul, ali uz utakmicu manje.

"To je kao atletska trka. Liverpul i Čelsi su na vrhu, ali ima još jedan krug do kraja. Odmah smo iza njih, praktično im sjedimo na ramenima, lijepo nam je... Biće tijesno, ali sam zadovoljan trenutnom pozicijom", dodao je Nemanja Vidić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC