• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čabrinović: Jokanović omalovažio FS Srbije!

"On nije shvatio da ovo priznanje nije namijenjeno samo njemu, nego i klubu, igračima i navijačima, koji su učestvovali u osvajanju 'duple krune'".

 Čabrinović: Jokanović omalovažio FS Srbije! Izvor: MONDO

Predsjednik Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Ivan Čabrinović ljutito je reagovao na izjavu trenera Partizana Slaviše Jokanovića, koji je poslije serije slabih rezultata svog tima rekao da ga ne interesuje nagrada za najboljeg trenera u 2008, koju dodjeljuje FSS.

Jokanović je rekao da mu ta titula ne treba, da je smiješna i apsurdna i da je bolje uručiti je nekome kome će više značiti.

"On nije shvatio da ovo priznanje nije namijenjeno samo njemu, nego i klubu, igračima i navijačima, koji su učestvovali u osvajanju 'duple krune'. Nedopustivo je da trener kluba kakav je Partizan reaguje na ovakav način i omalovažava institucije nacionalnog saveza. Kada bi u Engleskoj trener rekao da mu je savez smiješan, skinuli bi mu glavu", izjavio je Čabrinović za "Sport".

Iskusni trener, nekadašnji selektor mlade reprezentacije Jugoslavije, svjestan je da su Jokanovića pogodila osporavanja u medijima poslije kraha u Evropi i gubitka velike prednosti u domaćem prvenstvu. Ipak...

"Odluku smo donijeli prije 15 dana i tada smo se rukovodili statistikom. Dva trofeja i velika bodovna razlika u Jelen Superligi su bili naši argumenti. Ko je mogao da pretpostavi da će Partizan da zareda poraze i dođe u ovu situaciju? Nismo mi krivi Jokanoviću što je izgubio dvije utakmice, pa sada Stručni odbor naziva smiješnim".

Generalni sekretar FSS Zoran Laković rekao je da "ne treba dolivati ulje na vatru uoči derbija Vojvodina - Partizan", ali i da bi Jokanović trebalo da poštuje odluku koja predstavlja zajednički stav više od 20 ljudi iz Stručnog savjeta i Izvršnog odbora FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC