• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Petković: Partizanu smo dali fore

Defanzivac Zvezde ponovo "proziva" komšije. Poručuje da im je Zvezda dala +13 fore, a da će na proljeće biti druga pjesma. "Bolji smo", kaže on.

 Nikola Petković: Partizanu smo dali fore Izvor: MONDO

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković poznat je po tome da je "lak na jeziku", a najčešće voli da se "izlijeće" kada je tema Partizan.

Kolo sreće se okrenulo, pa su crveno-bijeli, osokoljeni krizom u taboru "vječitog rivala" digli glave i sada daju mnogo smjelije izjave nego što je to bio slučaj prije mjesec, dva.

Doduše, Petković je i uoči 134. "vječitog derbija" slao "otrovne strelice", poručivao komšijama da imaju kompleks od stadiona Crvene zvezde...Sada ima novu poruku.

"Vidim da se svuda pominje da nam je Patizan dao još jednu šansu da se vratimo u trku za titulu. To nije tačno, istina je da smo mi njima dali 13 bodova fore i sada stvari dolaze na svoje mjesto", kaže defanzivac Crvene zvezde Nikola Petković za "Sport".

Tu se mladi reprezentativac ne zaustavlja...Poručuje da Partizan nema kvalitetniji tim od Zvezde, kao i da će u srijedu navijati za Vojvodinu "kao što navija za svaki tim koji igra protiv Partizana".

"Govorio sam i ranije, a i dalje stojim pri stavu da Partizan nema kvalitetniju ekipu od nas. Oni su bili u euforiji zbog Evrope na početku sezone, sve im je išlo kako su željeli, a ovo sada je njihova stvarnost. Između naša dva tima odlučuju nijanse, a milion okolonosti je dovelo do toga da nam pobjegnu ubjedljivo. Znam da se oni više raduju našim porazima, nego svojim pobjedama, ali im to zadovoljstvo nećemo priuštiti protiv Hajduka", kaže Petković i poručuje crno-bijelima da će poslije pauze imati "još više razloga za brigu".

Poslije 134. derbija, koji je Partizan dobio 2:0, Petković je rekao da je Zvezda pokazala da je bolji tim(!?) i da će to pokazati u narednom derbiju.

"Pravo da vam kažem, oka nisam sklopio cijelu noć. Samo sam se vrtio po krevetu. Bio sam jako nervozan poslije utakmice. Da smo zasluženo izgubili bilo bi mi svejedno, ali ovako... Od prvog minuta smo ušli čvršće u utakmicu, stvarali prilike. I onda se desio nesrećan poraz. Bilo bi glupo da, u ovom trenutku, kada imamo 13 bodova manje, obećam titulu ili da kažem da ćemo sasvim sigurno stići Partizan. Ali, njima mogu da poručim da nećemo da se predamo i da ćemo pokušati da ih na proljeće pobijedimo sa 3:0. Utakmica u nedelju je pokazala da smo bolji", govorio je tada Petković.

"Ovog puta su se provukli, sledeći put neće. Bilo je tenzija poslije utakmice, ali to je po mom mišljenju normalno. Istina je da sam vrijeđao neke fudbalere Partizana, međutim, vrijeđali su i oni mene. Evo, biću cimer sa Markom Jovanovićem na pripremama mlade reprezentacije. Samo je njihov kapiten Đorđević pretjerao... Ako čovjek ima malo morala, trebalo bi da ga bude sramota. Neka gleda svoja posla", istakao je Petković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC