• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić i Ljajić, let ka "Teatru snova"

igrači Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić odmah po završetku meča sa Vojvodinom uputili se ka beogradskom aerodromu gdje ih čeka let za Mančester.

 Tošić i Ljajić, let ka "Teatru snova"  Izvor: MONDO

Poslednji meč za Partizan, počasna izmjena, aplauz, vožnja do aerodroma, let avionom Mančester junajteda u Englesku i ljekarski pregledi na Old Trafordu i, vjerovatno, potpis ugovora iz snova. Sve u jednom danu...

Zoran Tošić i Adem Ljajić imaće po čemu da pamte 10. decembar 2008. godine.

Odmah po završetku meča sa Vojvodinom, tandem Partizanovih driblera privatnim automobilom otišao je na Aerodrom Nikola Tesla, gdje je već čekao avion slavnog engleskog kluba. Oko 18 časova, Tošić i Ljajić uzletiće ka Mančesteru...

Nezvanično, jedan (Tošić) će ostati tamo da igra za šampiona Evrope, dok će se drugi (Ljajić) vratiti i kao igrač Junajteda biti pozajmljen Partizanu do januara 2010. godine.

"Ako je ovo bila posljednja utakmica, žao mi je što napuštam Partizan", rekao je u prolazu Tošić novinarima u Novom Sadu.

On očigledno još ne vjeruje šta mu se događa. Nije stigao ni da sabere utiske sa oproštaja od crno-bijelog dresa, a već ga očekuje medicinski pregled, gotovo siguran potpis i konferencija za medije na "Teatru snova".



Još jednom o Partizanu...

" Ovo je moj klub i volio bih da se jednog dana vratim. Bilo mi je teško kada sam izlazio iz igre, jer sam shvatio da je ovo moja posljednja utakmica za moj klub. Idem u Mančester da pokažem šta znam da radim na terenu...", kratko je i nepovezano pričao Tošić.

Bambi je prvi meč za Partizan odigrao u avgustu 2007. godine upravo protiv Vojvodine u Novom Sadu. Nepunih godinu i po dana kasnije, oprostio se od Partizana protiv istog protivnika na istom mjestu.

Sada ga u Mančesteru očekuju neki novi saigrači, od kojih je i jedan Srbin, Nemanja Vidić.

"Nisam zvao Vidića. Nisam htio da ga opterećujem, jer i on ima utakmicu, ali sigurno ću ga vidjeti tamo", dodao je Tošić.

On je Old Traford, kao i većina Srba, video na TV-u. Malo bolju predstavu o tome šta ga čeka u domu Mančester junajteda ima Adem Ljajić, koji je jednom već boravio u engleskom klubu i čak odradio nekoliko probnih treninga.

"Bio sam već tamo i vidio sam kako se radi u velikom klubu. Mogu da kažem samo da je osjećaj lijep", rekao je Ljajić, koji će i sam vjerovatno potpisati za "đavole", prije nego što se vrati u Beograd, ali kao fudbaler engleskog tima.

On će nastaviti da se razvija u dresu Partizana, prije nego što avion Mančester junajteda ponovo sleti na beogradsku avio-luku, u decembru 2010. godine...

(P. Vujić, MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC