• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmanović mijenja Dijaru (u Realu)?

"El Mundo Deportivo" navodi da bi alternativa povrijeđenom reprezentativcu Malija trebalo da postane Zdravko Kuzmanović..

 Kuzmanović mijenja Dijaru (u Realu)? Izvor: MONDO

Real Madrid pronašao je zamjenu za povrijeđenog Ruda van Nistelroja, angažovao je i novog trenera, Huandea Ramosa, a sada je ostalo da popuni prazninu na sredini polja, koju je za sobom ostavio Mamadu Dijara.

Reprezentativac Malija će zbog povrede koljena odsustvovati sa terena do kraja sezone, a obično pouzdani španski list "El Mundo Deportivo" navodi da bi njegova alternativa trebalo da postane standardni član srpske reprezentacije Zdravko Kuzmanović.

Realov vezni red ima dovoljno znalaca (Van der Vart, Snajder, Roben), ali je malo onih koji su sposobni da daju ekipi neophodnu čvrstinu (Guti, Gago). Španci smatraju da je Kuzmanović idealno rješenje, posebno što kao vlasnik švajcarskog pasoša ne bi ušao u kvotu stranih fudbalera.

Za člana Fiorentine takođe su zainteresovani Milan, Arsenal i Lacio, ali poznato je da konkurenti nemaju realnih šansi kada Real ozbiljno "zagrize" za nekog igrača.

Kuzmanović (21) je prije Fiorentine igrao za švajcarske ekipe Durenast, Jang Bojs i Bazel, a do 2006. godine je nastupao za njihovu mladu reprezentaciju.

Na listi Realovih želja pominju se još Hatem Ben Arfa iz Marseja i Andrej Aršavin iz Zenita, dok je Milan Jovanović pao u drugi plan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC