• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vudu vrač "baja" Ronaldu

Ronaldo trenirao sa Flamengom pa potpisao za Korintijans što je izazvalo bijes navijača najpopularnijeg brazilskog kluba.

 Vudu vrač "baja" Ronaldu Izvor: MONDO

Navijači brazilskog fudbalskog kluba Flamenga ogorčeni su na nekadašnjeg reprezentativca te zemlje Ronalda, zbog odluke da sljedeću sezonu odigra u dresu konkurentskog Korintijansa.

Najzagriženiji navijači kluba iz Rio de Žaneira, inače najpopularnijeg u Brazilu, nakon što su saznali da je Ronaldo napravio dogovor sa Upravom Korintijansa, organizovali su protest na kome su palili fotografije nekad najboljeg igrača svijeta i skandirali uvredljive parole na njegov račun.

"Tužni smo zbog njegove odluke. Bili smo spremni da učinimo sve za njega, a on nas je izdao. Uvijek je govorio da je navijač Flamenga, a potpisao je ugovor sa drugim klubom. Odgovaraće zbog te izdaje, mi smo već angažovali vudu vrača, kome smo dali zadatak da učini sve da se on što prije povrijedi", poručili su navijači kluba sa najviše registrovanih pristalica na svijetu.

Brazilski mediji podsjećaju da je Ronaldo posljednjih mjeseci, dok se oporavljao od povrede koljena, koju je zaradio kao igrač italijanskog Milana prošlog februara, trenirao sa prvotimcima Flamenga i javno obećavao da će karijeru nastaviti u tom klubu.

Ronaldo će prvi put igrati za jedan brazilski klub otkako ga je 1994. godine iz Kruzeira angažovao holandski PSV Ajndhoven. Nakon toga jedan od najboljih fudbalera svijeta u posljednjih 15 godina igrao je za najbolje španske klubove Barselonu i Real Madrid i slavne italijanske timove Inter i Milan.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC