• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski čestitao, Džomba nikad srećniji

Trener zvezde čestitao Hajduku na pobjedi, dok je na drugoj strani finansijer gostiju srećan što je nakon Partizana njegov tim skinuo skalp i zvezdi.

 Janevski čestitao, Džomba nikad srećniji  Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Čedomir Janevski izjavio je da je Hajduk iz Kule "potpuno nezasluženo došao do pobjede" u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone, ali je ipak čestitao protivniku na osvojenim bodovima.

"Bili smo dominantni, poveli u idealnom trenutku, ali smo se preforsirali zbog velike želje za drugim golom. Prvi gol koji smo primili unio je nervozu, pa smo izgubili timsku igru", rekao je Janevski na konferenciji za medije.

On smatra da je najzaslužniji za rezultat 1:2 golman gostiju Anđelko Đuričić, koji je u više navrata odlično intervenisao.

"Golman Hajduka bio je izvanredan, odbranio je mnogo šuteva. I njihovi odbrambeni igrači su izblokirali dosta naših pokušaja, neke možda i rukom, ali to još moram da vidim".

Igrači Zvezde su u nekoliko navrata tražili od glavnog arbitra da dosudi penal, a na televizijskom snimku se vidjelo da je on barem u dvije situacije mogao to da učini.

Janevski je dodao da u potpunosti preuzima odgovornost za poraz, jer je znao kako će Hajduk igrati.

"Znao sam da će Hajduk igrati zatvorenije, na kontranapade. Mi smo imali problema u napadu, jer je Some suspendovan, a Kleo i Subašić su imali zdravstvene probleme".

Trener Hajduka Radmilo Jovanović nije se pojavio na konferenciji, već se novinarima obratio finansijer Kuljana Nikola Džomba, u svojstvu zvaničnog lica.

"Već tri-četiri godine nismo izgubili na Marakani. Ovde nam je lakše da igramo nego u Kuli, jer je teren izvanredan, a i navijači Zvezde nas vrijeđanjem motivišu", rekao je Džomba.

Finansijer Hajduka istakao je da je samo još jednom u životu bio srećan kao poslije ove pobjede na Zvezdom.

"Igrači su mi ispunili srce. Samo sam još jednom bio toliko srećan u životu, a to je kada smo pobijedili Partizan na njegovom stadionu. Pokušaćemo ponovo da ih pobijedimo u Humskoj u proljećnom dijelu šampionata", poručio je Džomba.

On je iznio potpuno drugačije viđenje utakmice od izvještača na stadionu i trenera Zvezde.

"Penal u prvom poluvremenu nije postojao, a slične situacije u drugom dijelu meča nisam mogao da vidim, jer je klupa Hajduka bila pored suprotne polovine terena. U pojedinim momentima smo potpuno nadigrali Zvezdu, a oni su u prethodnim utakmicama sa nama imali pomoć sudija".

(Beta, foto: Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC