• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić na pragu Midlzbroa

Mladi reprezentativac Srbije Nemanja Matić i njegov saigrač iz Košica Juraj Hovančik nalaze se blizu potpisivanja ugovora sa Midlzbroom.

 Matić na pragu Midlzbroa  Izvor: MONDO

Pomoćni trener engleskog tima Malkom Krozbi rekao je da je zadovoljan onim što su Matić i Hovaničik pokazali prethodnih nekoliko dana na probi.

"Obojica su trenirala s nama nekoliko dana i djeluju kao veoma dobri igrači. Za sada sam zadovoljan njihovim učinkom, ozbiljno smo zainteresovani, ali nam je potrebno još malo vremena", izjavio je Krozbi.

Trener Midlzbroa Garet Sautgejt izjavio je da klub ne može da potroši previše novca u prelaznom roku i da će zbog toga pokušati da dovede igrače na pozajmicu ili one kojima je istekao ugovor.

"Predsjednik kluba i ja smo se dogovorili da postepeno stvaramo ekipu. Nemamo mnogo novca i moramo da budemo oprezeni. Trudićemo se da dovedemo igrače kojima je istekao ugovor ili da ih pozajmimo", rekao je Sautgejt.

Prema tvrdnjama britanskih medija, Midlzbro je već postigao dogovor o pojazmici jednog igrača iz Košica, 17-godišnjeg Petera Gala-Andreljija.

Nemanja Matić došao je u Košice 2007. iz lazarevačke Kolubare, a za mladu reprezentaciju Srbije do sada je odigrao tri utakmice i postigao dva gola.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC