• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara: Lomim se, ali ostaću...

Lamin Dijara, napadač Partizana, još nije zaboravio upad Grobara u klupski autobus poslije remija sa Radom (1:1) prošlog vikenda.

 Dijara: Lomim se, ali ostaću... Izvor: MONDO

Neprijatnost koju su fudbalerima crno-bijelih priredile njihove pristalice umalo nije dovela do neplaniranog rastanka Dijare i Partizana.

"Sada mi je mnogo bolje nego prije meča sa Vojvodinom. Zadržali smo prednost, a vidim da je Zvezda izgubila, tako da im sada bježimo sedam bodova. Dobro je", kaže za "Sport" Senegalac, najbolji strijelac kluba u prošlosezonskom pohodu na duplu krunu.

On nije želio da priča o incidentu u busu, ali su vijesti o njegovom nezadovoljstvu brzo objavljene.

"Bio sam nervozan tog dana, nismo pobijedili, nije nam išlo. I onda su navijači ušli u autobus. Nikada sa njima nisam imao problema. I baš to, što su ušli u klupski autobus, nisam mogao da shvatim. Toga nema nigdje u svijetu. Nisam bio zadovoljan cijelom situacijom. Oni, naravno imaju pravo da kažu šta misle, ali za to postoji i mjesto i vrijeme. Ako je Partizan pravi klub, a ja tvrdim da jeste, onda to nije smjelo da se dogodi", priča Dijara.

Pročulo se čak da je jedan navijač udario "Crnu mambu".

"Nije. Ali, je tačno da mi je istrgao slušalice iz uha. Prišao mi je i uradio to kao da je najnormalnija stvar. Da sam ga vidio, sam bih izvadio slušalice. Ovako, on je to uradio i rekao da moram da slušam kada on priča. To me je pogodilo. Poslije svih golova, duple krune...", čudi se golgeter.

On ne prihvata optužbe da se "ne bori dovoljno za grb kluba".

"Nisam rođen u Srbiji, ali mogu da garantujem da ti milioni navijača ne vole Partizan više od mene. Jer, ja od Partizana živim. Volim ga i daću sve za njega. Ko misli da nisam iskren, to je njegova stvar, taj me ne poznaje. U ovom klubu zarađujem novac, kojim izdržavam porodicu i sebe i niko više ne može da voli Partizan od mene. Poštujem svoj posao i svoj klub".

Poslije svega, on će vjerovatno ostati u Humskoj, bar do ljeta.

"Prozivka za nastavak sezone zakazana je za 12. januar. Idem prvo kući u Senegal da se dobro odmorim... Onda ću doći. Ostaću u Partizanu. Kažem da volim ovaj klub, ljude, navijače bez čije podrške zaista ne možemo, Beograd, Srbiju... Uvjerio sam se i da se ovde dobro jede. Zašto bih išao tako brzo? Kažu da veliki praštaju. E, pa ja opraštam. Uz Božju pomoć idemo do nove duple krune", poručio je Dijara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC