• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janevski ostaje, Radojičić odlazi?

Čedomir Janevski i na proljeće će voditi prvi tim Crvene zvezde, ali je vrlo moguće da dođe do promjene na klupi Vojvodine, pišu "Večernje novosti".

 Janevski ostaje, Radojičić odlazi? Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su od dolaska Janevskog koliko-toliko stabilizovali formu, posebno nakon poraza od Partizana na Marakani, ali je utisak znatno pokvaren gubitkom sva tri boda u završnom meču jeseni, sa Hajdukom iz Kule.

Ipak, potpredsjednik Zvezde Vladimir Jugović tvrdi da bi bilo previše kada bi najtrofejniji srpski klub doveo i trećeg trenera ove sezone.

"Ne znam odakle priče da u inostranstvu tražim novog trenera. Nije mi jasno ko i zbog čega servira tu informaciju", rekao je Jugović za "Novosti".

"O svemu odlučuje upravni odbor, a ja mogu samo da dam svoje mišljenje. Klub je u poslednje vrijeme pretrpio mnogobrojne promjene, među njima i trenerske. Mislim da nije trenutak za nove, jer je potrebno da se ljudima pruži šansa da pokažu koliko vrijede".

Jugović je dodao da "još ništa nije završeno" u pregovorima sa eventualnim zapadnim investitorima. U Zvezdinoj kasi je minus od 16,2 miliona evra.

Što se tiče Vojvodine, izgleda da je Dragan Radojičić znao nešto više od novinara, kada ih je nakon meča sa Partizanom iznenadio izjavom da će se Novosađani na proljeće boriti za titulu, ali da to garantuje samo u slučaju da ostane šef struke.

Prema nezvaničnim informacijama iz Novog Sada, problem je u tome što Radojičić nema licencu i samim tim ne ispunjava uslov koji je propisao Fudbalski savez Srbije.

Pošto je najavljeno da na proljeće više neće biti tolerancije po tom pitanju, uprava Vojvodina je, navodno, već sastavila listu potencijalnih zamjena.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC