• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Edvin van der Sar će još da brani!

Golmani su kao vino pa onda ne treba da čudi što će vremešni Holanđanin Edvin van der Sar još godinu dana biti na golu Mančester junajteda.

 Edvin van der Sar će još da brani! Izvor: MONDO

Iako je uoči početka sezone rekao da mu je ovo posljednja, 38-godišnji Holanđanin promijenio je mišljenje, a za to je najzaslužniji ser Aleks Ferguson, koji je očigledno veliki fudbalski stručnjak, ali i sjajan govornik.

Čak, Ferguson nudi Van der Saru da produži ugovor i poslije naredne sezone!

Prema tvrdnjama ostrvskih medija, Holanđanin je kao uslov postavio to da i u narednoj sezoni bude "jedinica" Mančester junajteda, a kada je dobio pozitivan odgovor odlučio je da još ne kači kopačke i rukavice o klin.

Verovalo se da je Ben Foster nasljednik Van der Sara među stativama Mančestera, ali će poslije ove vijesti sasvim sigurno ići na pozajmicu ili čak potražiti novi klub.

Karijera Van der Sara je impresivna. Sa Ajaksom je osvojio četiri titule prvaka Holandije i titulu prvaka Evrope, branio je za Juventus, potom za Fulam, a u junu 2005. godine došao je u Mančester.

Navijači Mančestera ga obožavaju, a status malog božanstva stekao je kada je prošle sezone odbranio penal Nikolasu Anelki i tako obezbijedio Mančesteru novu titulu prvaka Evrope.

Koliko Ferguson ima povjerenja u Van der Sara svedoči i njegova nedavna izjava da je Holanđanin najbolji golman Mančestera još od Pitera Šmajhela.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC