• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljaci organizuju EURO bez Ukrajine!?

Predsjednik UEFA Mišel Platini najavio mogućnost da Poljska sama bude domaćin EURO 2012 ukoliko Ukrajinci budu kasnili sa izgradnjom stadiona.

 Poljaci organizuju EURO bez Ukrajine!? Izvor: MONDO

Platini je u iintervjuu poljskom listu “Dejli Dženjik” odbacio spekulacije da bi šampionat Starog kontinenta u fudblau zbog problema u organizaciji mogoa biti prebačen u Njemačku, ali upozorio da je UEFA vrlo zabrinuta zbog dinamike radova na stadionu u Kijevu.

“EURO će biti u Njemačkoj samo ako buldožeri budu radili na stadionu u Varšavi i u junu 2012, ali naravno sumnjam da će se to desiti. Što se tiče Kijeva tu je situacija drugačija. Ukolikose bude kasnilo sa izgradnjom stadiona, postoji mogućnost da E URO 2012 bude održan samo u Poljskoj”, rekao je Platini poljkom listu.

Organizacija Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajni već dugo je pod znakom pitanja zbog kašnjenja sa izgradnjom potrebnih objekata, posebno u Ukrajini.

Predsjednik Fudbalskog savze Poljske Gžegorž Latu u oktobru je izjavio da bi Poljska mogla da organizuje šampionat zajedno sa Njemačkom, ako Ukrajinci ne ispoštuju što je naišlo na oštre reakcije u ovoj zemlji.

Ipak, odnosi između dva domaćina EURO 2012 vratili su se u normalu nakon nedavne posjete poljskog ministra Miroslava Drževjeckog Kijevu.

“Stadion u Kijevu se gradi. Uprkos teškim prilikama vidjeli smo mnogo radnika na gradilištu, kao i u samom gradu. Obostrano razumijevanje između dve zemlje je veoma važno za nas”, rekao je Drževjecki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC