• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar Mrkela sportski direktor OFK Beograda

Mitar Mrkela preuzeo funkciju sportskog direktora OFK Beograda. Obećava nastavak tradicije - razvoj mladih fudbalera i familijarni odnos u klubu.

 Mitar Mrkela sportski direktor OFK Beograda Izvor: MONDO

Pošto ga nisu više htjeli u Crvenoj zvezdi na mjestu direktora Omladinske škole, Mitar Mrkela je od petka ponovo u svom starom klubu - OFK Beogradu, sada na funkciji sportskog direktora.

Na predstavljanju na Karaburmi, Mrkela je obećao da će OFK Beograd nastaviti da njeguje omladinsku školu, ali i familijarne odnose, po kojima je klub prepoznatljiv.

"Potpuno mi je jasna situacija u klubu, sa kakvim igračkim kadrom raspolaže, kakvi su zahtjevi pred mene postavljeni...Ono što mogu da obećam je da će OFK nastaviti da neguje razvoj fudbalera iz sopstvenog igračkog pogona i dovođenja mladih igrača iz nižih liga, koji afirmaciju stiču ovde", rekao je Mrkela.

Nekadašnji brzonogi levokrilni fudbaler, koji je igračku karijeru počeo 1981. godine u OFK Beogradu kada je imao samo 16 godina i 16 dana, dobro zna šta je jedno od obijeležja kluba sa Karaburme.

"Njegovaću i pokušaću dalje da razvijem familijarni odnos unutar kluba. Iz takve atmosfere nastajale su generacije vrsnih fudbalera", poručio je Mrkela, koji na mjestu sportskog direktora "romantičara" menja Vladu Bulatovića, kome je nedavno uručen otkaz jer se više mjeseci nije pojavljivao na poslu.

OFK Beograd je jesenji dio sezone završio na 7. mjestu Jelen Superlige Srbije sa 21 bodom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC