• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić i Ljajić ostaju, vraća se Saša Ilić?

"Nismo uspjeli da postignemo dogovor oko finansijskih detalja, tako da su pregovori zasad završeni", kaže Tošićev menadžer

 Tošić i Ljajić ostaju, vraća se Saša Ilić?  Izvor: MONDO

Pregovori menadžera fudbalera Partizana Zorana Tošića i Adema Ljajića sa Mančester junajtedom nisu urodili plodom i oni su se vratili u Beograd onako kako su i orišli - kao igrači kluba iz Humske.

Beogradska sportska štampa piše da je problem u pregovorima nastao oko plata dvojice fudbalera, tako da, za sada, od njihovog prelaska u Mančester nema ništa.

"Nismo uspjeli da postignemo dogovor oko finansijskih detalja, tako da su pregovori zasad završeni. Ljudi iz Mančestera ponudili su nam uslove koje nisu bili zadovoljavajući", rekao je Tošićev menadžer Zoran Pavlović.

Zastupnik ljevonogog fudbalera Partizana dodao je da njegov klijent nije bio pretjerano razočaran neuspjehom pregovora. Tim pre što, kako je rekao, ovakav ishod razgovora sa zastupnicima Mančestera ne znači da je Tošićev transfer na "Old Traford" definitivno propao.

"Ne mogu da predviđam kolike su šanse da sklopimo posao, ali mogućnost da do transfera dođe i dalje postoji. Prelazni rok počinje 1. januara, obavićemo još neke razgovore, pa ćemo videti. U svakom slučaju, Zoran je sve to mirno prihvatio", izjavio je Pavlović, prenosi "Press".

"Večernje novosti" pišu i da je vrlo moguće da se u Partizan vrati, kod navijača omiljeni kreator igre, Saša Ilić. Navodno je 30-godišnji Ilić prvi "pik" direktora Ivana Tomića, a u prilog ovoj informaciji govori i to što je Ilić gotovo izvjesno završio sa Salcburgom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC