• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša ne da najbolje, dovodi lava od trenera!

Nema prodaje najboljih igrača, a dolazi novi, kvalitetan trener, poručio je direktor Vojvodine Cvetko Riđošić.

 Voša ne da najbolje, dovodi lava od trenera!  Izvor: MONDO

Jesenji vicešampion će, svakako, iskoristiti zimsku pauzu da osvježi igrački kadar, ali direktor Voše tvrdi da je zauzet "odlučan stav da nema prodaje dvojice najperspektivnijih igrača, Danijela Aleksića i Dušana Tadića", prenose novosadski mediji.

Jedan broj nezadovoljnih igrača može da napusti sredinu, a Riđošić kaže da neće biti žurbe oko dovođenja pojačanja. On je najavio i mogućnost da bude doveden neko iz inostranstva.

Jedan od napadača Vojvodine, Makedonac Vlatko Grozdanovski, već je na izlaznim vratima i karijeru će sasvim izvijesno nastaviti u Ukrajini. Pitanje je samo u kojem klubu, jer se za njega prvo interesovao Metalurg, ali izgleda da je sada u trku ušao i Dnjepar.

Beogradska štampa špekuliše da bi prvo pojačanje Vojvodine u zimskoj pauzi mogao da bude napadač OFK Beograda i mlade reprezentacije Andrija Kaluđerović (21)!

Što se tiče trenera (na početku sezone "lale" je vodio Dragoljub Bekvalac, pa ga je naslijedio Dragan Radojičić), direktor Vojvodine Riđošić ne želi ništa da otkrije, osim da će to biti "kvalitetno riješenje, stručnjak sposoban da odgovori ciljevima kluba".

"Ne bih da licitiram ko bi mogao da bude trener za kojeg vjerujemo da će predstavljati pun pogodak. Uvjeren sam da ćemo to pitanje riješiti u najkraćem mogućem roku, najkasnije do kraja godine", kaže Riđošić.

Štampa je licitirala da bi na klupu Vojvodine mogli da sjednu bivši treneri Crvene zvezde i Partizana, Aleksandar Janković i Vladimir Vermezović, potom Bugarin Krasimir Balakov, kao i Nijemac Volfgang Frank, bivši golgeter Štutgarta, Ajntrahta iz Braunšvajga, Borusije iz Dortmunda i Nirnberga.

Odlazak Dragoslava Stepanovića iz Čukaričkog pojedini su povezali sa njegovim mogućim dolaskom u Vojvodinu...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC