• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Sjaj u očima za sjaj i na travi

Antić prezadovoljan atmosferom u selekciji Srbije i zalaganjem debitanata na treninzima. "Imaju sjaj u očima", kaže selektor uoči meča sa Poljskom.

 Antić: Sjaj u očima za sjaj i na travi Izvor: MONDO

Da neki novi vjetrovi duvaju u srpskoj fudbalskoj reprezentaciji svjedoči i izjava selektora Radomira Antića uoči prijateljskog meča protiv Poljske u Antaliji (nedelja, 15h - TV prenos na RTS).

"Zaista sam oduševljen i zadovljan do sada postignutim. Momci pokazuju da su zaslužili poziv, njihovi kvaliteti i rad na treninzima nagovještavaju još veća dostignuća i mislim da iz ovih redova možemo da potražimo dodatne snage na kvalifikacionom putu na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Privilegija je biti u ovakvom okruženju, uticati na njegovo kreiranje i znam da će naši navijači biti ponosni na nas", izjavio je Antić na konferenciji za novinare u subotu.

Za meč protiv Poljske Antić je dao "voljno" fudbalerima koji su iznijeli dosadašnji tok kvalifikacija i pozvao je većinu igrača iz domaćeg prvenstva, želeći da ih provjeri pred nastavak takmičenja na putu do Južne Afrike.

Pema izvještajima iz Antalije, svi su orni za rad, motiva je na pretek, a lijepu sliku zaokružuje i odlično zdravstveno stanje svih pozvanih.

"Planski sam poveo 18 igrača, jer sam želio da izgradim takmičarski duh i podignem tenziju. Svako će dobiti priliku...Prije polaska sam rekao da ovo nije turističko putovanje, a sjaj u očima fudbalera i očigledna namjera sa kojom odlaze u sobe, vidjeći sebe u najboljim izdanjima na terenu, dodatno me raduje", kaže Antić i dodaje da ga uvijek više interesuje "sadržaj igre na terenu od rezultata", ali da u nedelju očekuje da Srbija bude dobra na oba polja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC