• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bambi ne brine: Potpisaću za Man U!

"Optimista sam i vjerujem da će sve biti u redu. Pročitao sam da mi Mančester nudi nedeljnu platu od 3.000 funti. Pa to je smiješno".

 Bambi ne brine: Potpisaću za Man U! Izvor: MONDO

Zoran Tošić i Adem Ljajić vratili su se iz Mančestera zvanično neobavljenog posla, iako je sve što su radili na Old Trafordu djelovalo kao da su već postali članovi prvaka Evrope (i Engleske).

Prema riječima Tošićevog menadžera, Zorana Pavlovića, dvije strane nisu se dogovorile o primanjima igrača, ali su utisci Partizanovih prvotimaca o posjeti velikom klubu su krajnje pozitivni.

"Optimista sam i vjerujem da će sve biti u redu. Pročitao sam da mi Mančester nudi nedeljnu platu od 3.000 funti. Pa to je smiješno, toliko zarađuju fudbaleri iz C tima! Nemanja Vidić ima 70.000 funti nedeljno. Moj ugovor neće biti ni izbliza takav, ali ipak ne bih sada iznosio cifre u javnost", rekao je Tošić dnevnom listu "Sport".

Popularni Bambi očekuje da će do realizacije transfera doći po povratku ekipe sa Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu, gdje im u četvrtak predstoji polufinalni meč sa japanskom Gambom ili Adelejd junajtedom iz Australije.

Reprezentativac Srbije ne krije da je pomalo razočaran ovdašnjim odjecima (ne)uspjelih pregovora u Engleskoj.

"Ovde ljudi očigledno više vole da komšiji crkne krava, nego da mu se dogodi nešto lijepo", prokomentarisao je za "Sportski žurnal".

Tošić i Ljajić su na Old Trafordu razgovarali sa Aleksom Fergusonom i Rajanom Gigsom, glavni skaut "đavola" Džimi Loulor ih je vodio na projekciju filma o Junajtedovim uspjesima i njegovom kultnom statusu na svim svjetskim meridijanima.

"Očekivali su, vjerovatno, da poslije toga uzmemo olovke i potpišemo ugovore pod uslovima koje su oni odredili. Umjesto toga, zahvalili smo im se na svemu što su za nas uradili tokom boravka u Mančesteru", prepričava menadžer Pavlović.

"Loulor nam je rekao da će Aleks Ferguson ostati na klupi Mančestera još četiri-pet godina i da bi bila šteta ne iskoristiti to vrijeme. Ferguson je izuzetan stručnjak, od njega se uči, sa njim se postižu vrhunski rezultati, to niko ne osporava. Za nas je sporna finansijska strana ugovora i zato smo se vratili neobavljena posla", zaključio je Zoran Pavlović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC