• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje će otići Pantelić, Lazović i Žigić?

Zoran Tošić i Adem Ljajić nisu jedini srpski fudbaleri o kojima pišu ostrvski mediji.

 Gdje će otići Pantelić, Lazović i Žigić? Izvor: MONDO

U ponedjeljak se spekulisalo i o prelasku Marka Pantelića u Totenhem, odnosno Danka Lazovića u Vigan Atletik. U isto vrijeme, Španija i dalje nagađa gdje će otići Nikola Žigić. Odnosno, da li će...

Nategnuti odnosi između Pantelića i Herte javna su tajna, čak i za Engleze, koji znaju i da napadaču srpske reprezentacije na ljeto ističe ugovor i da bi ovog januara mogli da ga dobiju daleko ispod cijene. Totenhem u toj namjeri mora da se nadmeće sa Viganom, Evertonom, Midlsbroom i Vest Bromvič Albionom, koji su takođe zainteresovani za 30-godišnjeg Srbina.

Menadžer Totenhema Heri Rednap ima mali broj igrača u špicu, gdje želi da pojača konkurenciju, a Pantelić je jedan od napadača na tržištu kojem je cijena trenutno ispod reputacije. S druge strane, Herta može da odbije ponudu, ali da rizikuje da na ljeto ne dobije "ni centa", ukoliko Pantelić odbije da produži ugovor.

Vigan bi kvalitet, ali nema para


Viganu je goloj borbi za opstanak interesantan i Danko Lazović. Menadžer Toni Maubrej zna da samo golovima može da izbjegne eliminaciju iz Premijer lige, ali je trenutno suočen za nedostatkom novca za kupovinu fudbalera.

Njegova zamisao je da pozajmi Lazovića na šest mjeseci, pa da, ukoliko na ljeto budu zadovoljni i Vigan i PSV i Lazović, eventualno dođe do transfera.

Vigan je ostao bez povrijeđenog napadača Išmaela Milera, koji je ozbiljno povrijedio koljeno, tako da se potreba za novim špicem dodatno pojačala.

"Potreban nam je neko ko ima glad i vještinu da postigne gol, ali nemamo novca da to platimo. Pokušaćemo da pronađemo rješenje u pozajmici, ali i da taj igrač ima kvalitet da igra u Premijer ligi. A, ko će vam dati takvog igrača na pozajmicu? Recite mi", jadao se Moubrej novinarima poslije poraza svog tima od 4:0 u Sanderlendu.

Izvori "Dejli mejla" u Viganu tvrde da su Lazović i Pantelić na radaru...

Žiga u Espanjolu, ali ako prihvati manju platu

"Sport" iz Barselone piše o tome da je transfer Žigića iz Valensije u Espanjol već, skoro, gotova stvar, ali da zavisi i od toga da li je Srbin spreman da se odrekne visoke plate u sadašnjem klubu, zarad mjesta na terenu.

Žigić je u Valensiju prešao ljeta 2007. godine za veliku svotu novca, ali kod tri različita trenera tog kluba od tada do danas uglavnom sjedi na tribinama. U Espanjolu bi, svakako, češće dobijao šansu da igra, ali taj klub nema novca za plate igrača, koliko Valensija.

"Sport" pominje i pozajmicu u Espanjol, a onda navodi i da su za njega zainteresovani engleski premijerligaši Stouk, Blekburn i Fulam, koji imaju stabilnije izvore prihoda od tima iz Barselone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC