• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BBB potpisima tjeraju "ludog" Mamića

"Potpisao sam peticiju zato što čovjek nije normalan i treba se liječiti", kaže jedan od navijača Dinama. Maminja tjeraju i oni koji ne vole fudbal.

 BBB potpisima tjeraju "ludog" Mamića Izvor: MONDO

BBB, odnosno Bad Blue Boys, najvičaka grupa zagrebačkog Dinama, krenula je u akciju rušenja "alfe i omege" kluba Zdravka Mamića i kompletne uprave šampiona Hrvatske.

U sklopu akcije "Vratimo Dinamo Dinamovcima", najvatreniji navijači iz prestonice krenuli su u prikupljanje potpisa kojima se traži odlazak kontroverznog izvršnog potpredsjednika Mamića, kao i znatno manje eksponiranog predsjednika Mirka Barišića, sportskog direktora Zorana Mamića, Zdravkovog brata.

BBB zamjera Mamiću da se "primitivno ponaša i da ima monopol u klubu", ali neki potpisnici sumnjaju da će peticija donijeti promjene.

"Potpisao sam peticiju zato što čovjek nije normalan i treba se liječiti. Ne šteti samo Dinamu, nego cijeloj naciji, a na kraju krajeva šteti i samom sebi. Nažalost, mislim da ova peticija neće puno promijeniti", rekao je Ivan, a prenosi Index.hr.

"Ne volim ga zato što je siledžija i ponaša se kao šerif. Trebalo bi u upravu Dinama staviti mlađe ljude. Mislim da mu neće biti svejedno kad vidi da je krenula ova peticija, ipak je on, kao što kaže, veliki emotivac", misli Vedran.

"Kod Mamića mi smeta apsolutno sve. Ja ne bih promijenio kompletnu upravu, potjerao bih braću Mamić, a Barišić treba ostati zbog sponzora koje dovodi u klub. Mislim da trenutno niko nije sposoban voditi klub. Navijač sam Dinama i mislim da peticija nema šanse da smijeni Mamića", izjavio je Mario.

Zdravko Mamić je svojim medijski ispadima uspio da "razjari" i one koji ne prate fudbal.

"Nogomet je zadnja stvar koja mene interesuje u životu i ako neko nije navijač, to sam ja. Ali jednostavno, na psihološkoj i energetskoj bazi Mamić je kreten, primitivac i opasan čovjek, te ja sam za to da se smijeni na kojoj god poziciji bio", rekao je Slaven.

(MONDO, Foto: Index.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC