• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane: Zove me Real. Mijat: Nećemo Srbe

Sportski direktor Reala tvrdi da među Srbima nema igrača za taj tim. Milan Jovanović otkriva da mu je Real nudio jednogodišnji ugovor.

 Lane: Zove me Real. Mijat: Nećemo Srbe Izvor: MONDO

Sportski direktor Reala iz Madrida, Predrag Mijatović, izjavio je za "Sport" da trenutno ne vidi ko bi od srpskih igrača mogao da pojača njegov klub.

Istog dana u "Blicu", objavljena je izjava Milana Jovanovića u kojoj on kaže da mu je Real ponudio jednogodišnji ugovor.

Mijatović otkriva da novi trener Reala, Huande Ramos želi desno krilo i vezistu u prelaznom roku i da to budu igrači "koji ujedaju". Crnogorac ima dodatni uslov...

"Real Madrid traži igrača, koji odmah može da igra i koji ima pravo nastupa u Ligi šampiona. To u mnogome uslovljava transfer".

U medijima su se prethodnih nedelja pojavljivali tekstovi o interesovanju Reala za Srbe, Milana Jovanovića, Zdravka Kuzmanovića, Crnogorca Mirka Vučinića... Ruski mediji pišu o tome da je Mijatović već stupio u kontakt sa menadžerom još jednog srpskog reprezentativca Miloša Krasića. Poslednji u nizu Mijatovićevih želja je navodno Partizanov vunderkind Adem Ljajić "kojeg Real želi da otme Mančester junajtedu".

Da li među Srbima ima igrača za Real?

"Ima dobrih igrača, ali ili nemaju pravo igranja u Ligi šampiona ili nije sasvim sigurno da bi odmah mogli da igraju kod nas, jer nije isto biti zvijezda u manjem timu i igrati u Real Madridu. Da mogu da dovedem jednog Dejana Savićevića ili Sinišu Mihajlovića, ne bih oklijevao...", kaže Mijat.

To se apsolutno ne poklapa sa onime što priča Jovanović, hit napadač belgijskog Standarda i srpske reprezentacije.

"Standard i ja smo bili otvoreni za razgovor, ali ta priča je za sada zatvorena. Ono što mi je ponuđeno - ugovor na sezonu, plus još tri uslovno, ne privlači me. Pa neka je u pitanju i Real! Neću sebe da potcjenjujem. Sa 27 godina razmišljam racionalno i ne treba mi promocija zbog promocije", tvrdi Lane.

Prije nego što je smijenio Bernda Šustera i postavio Ramosa, Mijatović je doveo napadača Ajaksa Klasa-Jana Huntelara, koji će imati pravo nastupa tek u januaru. Do tada bi trebalo i da se oporavi od teške povrede koljena.

Uprava "kraljevskog kluba" poručila je tada da je sa Holanđaninom završeno sa kupovinom napadača.

Šta je od svega ovoga istina, šta polu-istina, a šta neistina, pokazaće samo januarski prelazni rok...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC