• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Hvala i doviđenja” Polu Insu u Blekburnu

Uprava Blekburna otpustila je trenera Pola Insa nakon serije loših rezultata kluba pa će ponovo u potragu za novim šefom stručnog štaba.

 “Hvala i doviđenja” Polu Insu u Blekburnu  Izvor: MONDO

Ins koji je pred početak sezone naslijedio Marka Hjuza koji je otišao u Siti uspio je da ostvari samo tri pobjede na klupi Blekburna pa je uprava kluba nakon posljednjeg, desetog poraza ove sezone odlučila da mu se zahvali na saradnji.

“Žao nam je što vas obavještavamo da Pol Ins napušta klub. Nakon sastanka koji smo imali u ponedjeljak uprava je odlučila da mu uruči otkaz. Očajnički smo pokušavali da mu damo vremena u okrutnom takmičenju kao što je Premijer liga gdje je vrijeme preskupo”, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Pol Ins koji je dolaskom u Blekburn postao prvi tamnoputi Englez na klupi nekog kluba u Premijer ligi nije uspio da opravda očekivanja uprave i navijača kluba osvojivši tek 13 bodova u 17 utakmica.

Blekburn trenurno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli, samo bod više od posljednjeg Vest Bromviča i čak pet manje od Sanderlenda koji se nalazi na 18. poziciji.

“Nalazimo se u opasnosti da ostanemo potpuno odvojeni od ostatka tabele. Opstanak kluba u Premijer ligi je naš prioritet i naš osnovni cilj sada je da pronađemo novog trenera s kojim ćemo moći da obezbjedimo opstanak u eliti”, rekao je predsjednik Blekburna Džon Vilijams.

Ins je šesti trener u Premijer ligi koji je ostao bez posla. Alan Kurbišli, Kevin Kigen i Roj Kin podnijeli su ostavke u Vest Hemu, Njukaslu i Sanderlendu, a Heri Rednap je napustio Portsmut kako bi zamijenio u Totenthemu otpuštenog Huandea Ramosa.

Britanski mediji već spekulišu ko bi mogao biti Insov nasljednik na klupi Blekburna.
Kao mogući kandidati pominju se Stiv Meklaren, Dejv Džons, Avram Grant, Alan Širer, Sem Alardajs, ali najveće šanse daju se Gremu Sunesu koji je vodio Blekburn od 2000. do 2004. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC