• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovan Ćurčić na klupi Voše?

Od kako je uprava Vojvodine smijenila Dragoljuba Bekvalca traje licitacija po medijima ko će biti novi trener najstarijeg srpskog prvoligaša.

 Radovan Ćurčić na klupi Voše?  Izvor: MONDO

I dok neki mediji tvrde da će dosadašnji trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović preuzeti prvi tim "lala", novosadska sportska štampa, međutim, u srijedu je plasirala informaciju da je uprava Vojvodine "zagrizla" za Radovanom Ćurčićem, trenerom koji je ove jeseni napravio bum sa Javorom i koji je proglašen za najperspektivnijeg trenera u srpskom fudbalu.

Javor je jesenji dio prvenstva završio na četvrtom mjestu Jelen Superlige Srbije sa istim brojem bodova kao i Crvena zvezda

Što je još interesantnije, 37-godišnji Ćurčić je potvrdio da dolazi na pregovore sa Vojvodinom!

"Ako treba da budem sasvim određen, onda moram reći da me u sredu očekuje najprije sastanak od koga mnogo zavisi. Naime, pre nego što budem seo za sto sa rukovodstvom novosadskog superligaša, red je svakako da razgovaram sa čelnicima svog kluba, kako bih imao potpuno čistu sliku o svojoj situaciji. Ugovor koji imam sa Javorom ističe u junu, a treba znati i to da u Ivanjici imam idealne uslove za rad, kao i da je sa mnom odlična ekipa, kako fudbalera, tako i mojij najneposrednijih saradnika. Dakle, moj stav zavisi od toga šta će mi biti rečeno kada budemo razgovarali u Ivanjici. Ako budu smatrali da mogu biti slobodan u izboru nove sredine... Isto tako, još neke stvari bi trebalo da se poklope, kako bi prihvatio da preuzmem Novosađane, ali ne bih u ovom času htio detaljnije da pričam na tu temu. Radi se, naravno, o mojim uslovima, a o njima mogu da govorim tek nakon prve runde razgovora", kaže Ćurčić, a prenosi "Građanski list".

Nema sumnje da su pred Ćurčićem besane noći, jer će sasvim sigurno biti u dilemi - ostati i odbiti Vojvodinu ili se rastati od prijatelja u Ivanjici.

"Ako budem došao u priliku da prelomim, ne treba sumnjati u to da će mi biti veoma teško, pošto su obe ekipe, i Javora i Vojvodine, ostvarile izvanredan uspjeh u ovoj polusezoni. Uz to, radi se o odlično organizovanim klubovima, u kojima je pravo zadovoljstvo raditi. Iskren da budem, dolazak u Vojvodinu predstavlja izuzetno velik izazov, takav da bi mu teško odolio i neki mnogo iskusniji moj kolega, a budite sigurni i da mi je i te kako stalo do toga da završim započet posao sa Javorom", kaže ovaj mladi stručnjak.

Ćurčić je igrao u Javoru i OFK Beogradu, a vodio je Javor i od 2002. do 2005, kao i Borac Čačak 2006. i 2007, s tim da je od prošlog aprila ponovo u Ivanjici.

(MONDO, foto zvanični sajt Zvezde)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC