• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač Milana: Jedva čekam da vidim Bekamova...

Bekamov budući saigrač je jako radoznao, želi da zna da li je Dejvid zaista "opremljen" kao na Armanijevim fotkama.

 Igrač Milana: Jedva čekam da vidim Bekamova... Izvor: MONDO

Da u svijetu vlada pomama za Dejvidom Bekamom i da mnoge žene zavide njegovoj supruzi Viktoriji to je poznata stvar. Ali, da i neki muškarci jedva čekaju da vide engleskog fudbalera u donjem vešu, e to je već nešto novo.

Jedan od budućih saigrača Bekama u italijanskom Milanu izjavio je da je veoma radoznao da li Bekam u gaćama zaista ima ono kako se predstavio na fotografijama za Armanijevu liniju donjeg veša.

"Moram da priznam da sam radoznao po pitanju Bekama. Želim da ga vidim u svlačionici i da se uvjerim da je zaista 'opremljen' kao što to izgleda na fotografijama za Armani", izjavio je 26-hodišnji napadač Milana, Marko Borielo.

Bekam će predstojećeg vikenda doći u Milano, na ljekarske preglede, a potom i potpisivanje ugovora do marta naredne godine, kada će se vratiti u Los Anđeles.

Navijačima Milana, Bekam će biti predstavljen u nedjelju, kada rosoneri dočekuju Udineze.

Biće to prilika i da ga upozna Marko Borielo...

Da ne pomislite nešto napako o ovom fudbaleru Milana, porijeklom iz Napulja, treba reći da je do prije dva mjeseca bio u dugoj vezi sa više nego zgodnom argentinskom manekenkom Belen Rodriges.

"Naša ljubavna priča je završena, iako nikad neću prestati da gajim simpatije prema Belen. Zapravo, sve je završilo vrlo tužno, alii hoću baš da ostane tako, završeno. Ne želim da se vraćam unazad", rekao je 26-godišnji Borielo, otkrivajući da je razlog njihovog raskida to što je ona stalno putovala i to što želi da još dugo ostane u svom poslu.

"Ipak sam ja, valjda, pravi tradicionalni Napolitanac. Jednostavno sam drugačije zamišljao majku svoje djece. Ne treba mi partnerka koja će mi svojom popularnošću dodatno zakomplikovati život, nego ženu koja će poštovati moj posao i željeti da živi porodičnim životom. Želim takođe da zamolim Belen da ne otkriva novinarima detalje iz našeg života", rekao je napadač Milana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC