• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alardajs preuzeo Blekburn

Engleski fudbalski prvoligaš Blekburn imenovao je u srijedu Sema Alardajsa za novog trenera i postavio mu za cilj opstanak u Premijer ligi.

 Alardajs preuzeo Blekburn Izvor: MONDO

Alardajs je angažovan samo dan pošto je Pol Ins dobio otkaz, a ugovor sa Blekburnom potpisan je na tri godine. Bivši trener Boltona i Njukasla debitovaće za novi klub, trenutno pretposlednji u Premijer ligi, u subotu protiv Stouk sitija.

Ins je otpušten poslije samo šest mjeseci na čelu kluba i 11 utakmica bez pobjede. Uprava je reagovala i angažovala je trenera koji je imao dobar učinak u Boltonu, ali nije imao uspjeha u Njukaslu.

Alardajs je uveo Bolton u Premijer ligu i otišao je iz kluba poslije četiri sezone u kojima je njegov klub uzastopno završavao sezonu među prvih osam. Klub sa sjevera Engleske prvi put je tako zaigrao u Kupu UEFA.

U Njukaslu je, međutim, proveo samo osam mjeseci i nije uspio da izvuče najbolje iz tima punog zvijezda i ponudi napadački fudbal navijačima, koji su bez velikog trofeja još od 1969. godine.

Napustio je Sent Džejms Park kada je Njukasl bio 11. na tabeli, a klub koji je preuzeo nalazi se u još većim problemima.

Blekburn je pod Kenijem Dalglišom osvojio titulu 1995. godine, a bio je vicešampion u sezoni prije te. U međuvremenu je pao iza velike četvorke engleskog fudbala, koju čine Mančester junajted, Arsenal, Čelsi i Liverpul. Insovi rezultati doveli su klub u opasnost od ispadanja.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC