• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi se ne zna koliko ima novca, ali biće

"Finansije nisu još zaokružene, ali sredstava će biti za ono što želi Ilija Ivić", bilo je najviše što je rekao Kozić poslije sastanka UO Zvezde.

 U Zvezdi se ne zna koliko ima novca, ali biće Izvor: MONDO

Upravni odbor FK Crvena zvezda trebalo je, bar u najavi sjednice koja je održana u srijedu uveče, da odredi sa kolikim će budžetom raspolagati sportski direktor kluba Ilija Ivić u januarskom prelaznom roku.

Naravno, cifra nije izašla u javnost.

Na konferenciji za medije, koja je održana u Press centru na "Marakani" pojavili su se predsjednik kluba Dobrivoje Tanasijević i generalni sekretar Saša Kozić.

Oni su, diplomatski, bez konkretnih cifara i imena, odgovarali na pitanja novinara. Sastanak UO trajao je duže od četiri sata.

"Nije bitno da se zna koliki je budžet. Finansije nisu još zaokružene, ali sredstava će biti za ono što želi Ilija Ivić", bilo je najviše što je rekao Kozić.

Na pitanje: "Da li to znači da para nema sada, ali da će ih biti?", gensek crveno-bijelih odgovorio je u maniru bivšeg glavnog inspektora Poreske uprave u nacionalnom Ministarstvu finansija.

"Ne razumijem pitanje. Ja kažem da će sredstava biti, a neukusno je da pričamo o visini budžeta".

Izgleda da Srbija ostaje rijetka zemlja u kojoj je "neukusno" pričati o novcu sa kojim sportski klubovi raspolažu.

Moguće je i da sadašnja uprava ne želi da upadne u zamku u koju je ne tako davno pala ona, koju je predvodio predsjednik Toplica Spasojević. On je obećao budžet od četiri, pet miliona evra, od čega na kraju nije bilo ništa.

Toplica je otišao, a ostao je dug od 16,2 miliona evra, koji je i dalje aktuelan. To je zvanična informacija sa Marakane, iako se pominju i veće cifre.

Bilo kako bilo, Ivić će konkretne poteze početi da vuče vrlo brzo, u januaru, kada će se vidjeti sa koliko novca raspolaže i da li će moći da realizuje transfere koje ima u glavi, ali o kojima ne smije javno da govori.

Na konferenciji se pominjao broj od šest novih fudbalera po ukusu sportskog direktora, naravno ne i o imenima, ali pretpostavlja se da su trojica Bernard Parker, Džonatan Kvarti i Ognjen Vranješ.

UO odobrio je pripreme prvog tima na Kipru, a naredna sjednica zakazana je za 15. januar, kada će biti priče o pronalaženju generalnog sponzora, kojeg klub i dalje nema. Do tada, objavljeno je da je produžen ugovor o saradnji sa "Delta sportom".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC