• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid: Kristijano Ronaldo je naš!

Španski dnevnik "El Mundo" tvrdi da je Real već ugovorio prelazak najboljeg svetskog fudbalera Kristijana Ronalda u Madrid.

 Real Madrid: Kristijano Ronaldo je naš! Izvor: MONDO

Iako je sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović nekoliko puta izjavio da "kraljevski klub" nije bio blizu dovođenja Kristijana Ronalda, istina bi mogla da bude sasvim drugačija.

Španski dnevnik "El Mundo" tvrdi da je Real već ugovorio prelazak najboljeg svetskog fudbalera, a navodno je cijelu priču objelodanio član uprave madridskog kluba Pedro Trapote kome se to "otelo" poslije najvećeg derbija španskog fudbala Barselona - Real (2:0).

Iako je ugovor takav da u njemu postoji klauzula o zabrani bilo kakve priče o "dilu", taj funkcioner Reala se povjerio prijatelju rečima: "Ako me pitaš šta ćemo sad da radimo (Barsa je poslije pobjede pobjegla Realu na velikih 12 bodova), reći ću ti da smo već potpisali ugovor sa najboljim fudbalerom na svijetu, na ljeto".

Isti prijatelj ga je upitao: "Je l' ti to govoriš o Ronaldu!?". Odgovor Trapotea je bio: "Najbolji od najboljih! A to je Kristijano nema drugog...“, prenosi španski dnevnik.

Isti izvor navodi da se Ronaldo složio da ostane u Mančester junajtedu ostane do kraja sezone, ali da mu na ljeto bude dozvoljeno da promeni klub, tačnije prelazak na "Santjago Bernabeu".

Trener Mančestera ser Aleks Ferguson i izvršni direktor Dejvid Džil i dalje poriču ugovor sa Realom iako im je za transfer ponuđeno čak oko 100 miliona evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC