• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ser: Ološu iz Madrida ne bih prodao ni virus

Aleks Ferguson žestoko reagovao na tvrdnje da je postignut dogovor sa Realom o prodaji Kristijana Ronalda na kraju sezone.

 Ser: Ološu iz Madrida ne bih prodao ni virus Izvor: MONDO

Španski "El Mundo" je u srijedu objavio da je jedan od direktora Reala Pedro Trapote svom poslovnom saradniku u povjerenju rekao da su se dva kluba dogovorila o transferu Ronalda, ali da Mančester insistira da se to ne objavljuje do kraja sezone.

"Mislite li da bih ja zaista ulazio u posao sa tim ološem. Nema šanse. Ne bih im više prodao ni virus. Ne postoji nikakav sporazum dva kluba", rekao je Ferguson poslije polufinalne utakmice klupskog prvenstva svijeta u kojoj je Mančester pobijedio Gamba Osaku rezultatom 5:3.

Menadžer šampiona Evrope i Engleske kaže da je bio siguran da će Real uoči zimskog prelaznog roka izaći u javnost sa takvim pričama.

"Još ljetos sam rekao našem izvršnom direktoru Dejvidu Džilu da mogu da se kladim u život da će Real u januaru ponovo početi da rovari. Ne vrijedi se više na to osvrtati i jednostavno treba da ignorišemo sve što dolazi iz Madrida", rekao je Ferguson.

Ronaldo sa Mančesterom ima ugovor do 2012. godine, ali u njemu postoji klauzula koja mu omogućava da ga u junu naredne godine otkupi. Zbog toga je Ferguson nedavno tražio od uprave da se Portugalcu ponudi novi ugovor sa platom koja bi bila značajno veća od sadašnjih 120.000 funti sedmično.

Sam Ronaldo nije želio da razgovara sa novinarima.

"Ne želim više da govorim o Realu. Došao sam ovde da bih osvojio Prvenstvo svijeta i to je jedino što me interesuje", rekao je Ronaldo.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC