• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Murinjo i Ferguson opet zajedno!

Čelsi - Juventus, Arsenal - Roma i na kraju Inter - Mančester junajted, odlučeno je žrijebom osmine finala Lige šampiona, u petak u Nionu.

 LŠ: Murinjo i Ferguson opet zajedno! Izvor: MONDO

Engleski i italijanski timovi odmjeriće tako snage na čak tri fronta, dok je četvrti premijerligaš, Liverpul, izvukao Real Madrid.

U kategoriju derbija može se svrstati i okršaj Liona i Barselone, a kada ima toliko zvučnih duela, mora da bude i nekoliko manje atraktivnih.

Takvi će 24/25. februara i 10/11. marta biti dvomeči Viljareal - Panatinaikos, Sporting - Bajern i Atletiko Madrid - Porto.

Ako bi trebalo odlučiti se za jedan veliki derbi naredne runde, to bi svakako bio okršaj trostrukog uzastopnog prvaka Italije i aktuelnog šampiona Evrope i Engleske.

Poslije nešto više od godinu dana, otkako je Žoze Murinjo otišao iz Čelsija, Portugalac će se ponovo suočiti sa starim rivalom, ser Aleksom Fergusonom. Njih dvojica vodila su mnogo bitaka u engleskoj Premijer ligi, a sada će Murinjo kao trener Intera pokušati da uradi ono što mu je već pošlo za rukom 2004. godine.

Tada je Porto, takođe u osmini finala, na putu do trofeja eliminisao Mančester junajted, i to golom Koštinje u 90. minutu revanš susreta na Old Trafordu!

Ako Real u januarskom prelaznom roku pojača ekipu i podigne formu, njegovi dueli sa Liverpulom takođe bi mogli da ostanu dugo upamćeni. Uostalom, šta drugo očekivati od klubova koji u svojim vitrinama imaju ukupno 14 titula prvaka Evrope?

Čelsi će u duelu sa Juventusom imati za protivnika svog nekadašnjeg menadžera, Klaudija Ranijerija.

Lion već šestu sezonu zaredom prolazi u "nokaut" fazu, ali nikako da uradi nešto zaista veliko. I ove sezone će teško uspjeti da sruši tradiciju.

Da su Francuzi imali sreće kao Viljareal i izvukli Panatinaikos (osvajača grupe B ispred Intera), možda bi mogli nečemu da se nadaju, ali protiv Barselone...

U pokušaju da dogura daleko poslije jedne sezone takmičenja u Kupu UEFA, Bajern je dobio rivala po mjeri. To je Sporting iz Lisabona, koji je prvi put u istoriji prebrodio grupnu fazu Lige šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC