• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić u idealnom timu Bundeslige

Štoper Borusije Dortmund Neven Subotić izabran je u idealni tim jesnjeg dijela njemačkog šampionata, objavljeno je na zvaničnom sajtu Bundeslige.

 Subotić u idealnom timu Bundeslige Izvor: MONDO

Budući reprezentativac Srbije, koji je između BiH, SAD i Njemačke odabrao "orlove", bio je jedan od najboljih igrača "milionera" u jesenjoj polusezoni, ali po poslednjim izvještajima, karijeru je će najvjerovatnije nastaviti u italijanskom Napoliju.

Osim Subotića, od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, u idealnih 11 u Bundesligi našli su se Hrvat Mladen Petrić iz HSV-a, te Vedad Ibišević, reprezentativac BiH, koji je statistički gledano, ubjedljivo najbolji igrač Njemačke.

Napadač jesenjeg prvaka Hofenhajma, prvi je strijelac šampionata sa 18 golova iz 17. kola i zabilježio je sedam asistencija, čime je bez premca po korisnosti sa indeksom od 24 boda.

Idealni tim Bundeslige: golman Rene Adler (Bajer Leverkuzen), Lusio (Bajern), Hajko Vesterman (Šalke), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Filip Lam (Bajern), Tamas Hajnal (Borusija Dortmund), Sisero (Herta), Karlos Eduardo (Hofenhajm), Frank Riberi (Bajern), Vedad Ibišević (Hofenhajm) i Mladen Petrić (HSV)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC