• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Nije me slomio promašeni penal

Napadač PSŽ Mateja Kežman izjavio je da ga promašeni penal protiv Tventea u Kupu UEFA nije omeo da kasnije ipak postigne gol.

 Kežman: Nije me slomio promašeni penal Izvor: MONDO

Kežman je u 61. minutu promašio penal, ali je u 84. ipak zatresao mrežu Tventea i doprinio ubjedljivom trijumfu (4:0) i plasmanu francuskog kluba u šesnaestinu finala Kupa UEFA.

"Pomogla su mi ranija iskustva, i baš zbog toga nisam izgubio koncentraciju. Morao sam da nastavim da izgaram na terenu, pošto se borim za minutažu na svakoj utakmici", rekao je Kežman za dnevnik "L'ekip".

Srpski fudbaler dodao je da je ponosan na način na koji je ekipa došla do ubjedljive pobjede i plasmana u dalje takmičenje.

"Srećan sam i ponosan na svoje saigrače. Prikazali smo fantastičnu igru, a u tome su nam pomogli i naši navijači, koji su napravili sjajnu atmosferu", objasnio je on.

Predsjednik PSŽ Šarl Vilnev priznao je da se zapitao kako će Kežman reagovati poslije promašenog jedanaesterca.

"Zapitao sam se kako će reagovati poslije promašaja. On je, međutim, nastavio da se bori i zaista je bio impresivan", zaključio je Vilnev.

Kežman je do utakmice sa Tventeom odigrao 373 minuta u dresu pariskog kluba i postigao samo jedan gol u prvenstvu Francuske.

PSŽ je u šesnaestinu finala Kupa UEFA prošao upravo zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi nad Tventeom, jer su imali isti broj bodova kao i španski Santander, ali bolju gol-razliku.

Žrijebom u Nionu u petak odlučeno je da će francuski klub u šesnaestini finala igrati protiv Volfsburga, koji je u grupi E zauzeo ubjedljivo prvo mjesto sa 10 bodova.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC