• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo uz Tomića i Mirkovića

Glavne poluge Partizanovih trofejnih timova iz prethodne decenije opet se okupljaju na jedinom logičnom mjestu - stadionu u Humskoj ulici.

 Savo uz Tomića i Mirkovića Izvor: MONDO

Svježe "penzionisani" Savo Milošević, piše beogradska sportska štampa, uskoro bi trebalo da se aktivno uključi u rad kluba, ali to neće biti poslednji angažman te vrste.

"Plan je da povratkom u klub ljudi koji su kao fudbaleri obilježili istoriju Partizana, postanemo još jači na organizacionom planu. Želimo da na jednom mjestu vidimo Savu Miloševića, Dragana Ćirića, Đorđa Tomića, Nenada Bjekovića juniora... Oni su stalno na usluzi klubu, a promocijom u funkcionere dodatno bi dobili na značaju", rekao je za "Sportski žurnal" predsednik crno-bijelih Dragan Đurić.

Milošević je nakon odlaska Nenada Popovića pominjan i kao mogući kandidat za predsjednika, ali je ta funkcija pripala Tomislavu Karadžiću.

Sada bi igrač sa najviše utakmica u dresu reprezentacije mogao da dobije posao usko vezan za tim i fudbalere, o tome je, navodno, bilo riječi prilikom nedavne Savine posjete Ivanu Tomiću.

Generacija iz 90-ih počela je da stupa na scenu ljeta 2007, kada je Tomić postao sportski, a Gordan Petrić tehnički direktor kluba. Ubrzo im se pridružio Zoran Mirković, izgleda da je na redu Milošević...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC