• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Jokanović ostaje!

Slaviša Jokanović ostaje trener Partizana, tvrdi Ivan Tomić, koji je kao sportski direktor zadužen za pitanje struke.

 Tomić: Jokanović ostaje!  Izvor: MONDO

Jasno je da sadašnji šef struke ima podršku većine članova klupskog rukovodstva iako Tomić ne krije da je Jokanoviću prekipjelo zbog svega što se u posljednje vrijeme dešavalo oko njega.

"Naravno da se Jokanoviću smučilo zbog svega sa čim ga dovode u vezu, a on sa tim nema nikakve veze. Tako je bilo i sa Đukićem. Majstori smo da za kratko vrijeme potrošimo kvalitetne ljude. Bez obzira o kakvim je legendama riječ, čim se neko pojavi i nešto uradi, mi ga otjeramo", počeo je Ivan Tomić.

On kaže da ne zna da li će neko od članova Upravnog odbora, čija će se sjednica najvjerovatnije održati u petak, podići glas protiv sadašnjeg šefa struke.

"U konstantnom sam kontaktu sa predsjednikom Draganom Đurićem, potpredsjednicima i Jokanovićem i tvrdim da on ostaje trener".

Ne želi da priča o imenima igrača, planiranim kao pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

"Prioritet su nam štoper, spoljnji igrač i napadač. Vidjećmo šta ćemo uspjeti da uradimo. Na raspolaganju imamo budžet od milion - milion i po evra, što je skromno, ali moramo da budemo svjesni situacije u kojoj se nalazimo".

Ne krije da je Saša Ilić želja Partizana, ali njegova visoka primanja u Salcburgu predstavljaju veliki problem. Crno-bijeli bi mogli da dobiju bivšeg kapitena na šestomjesečnu pozajmicu.

"Uskoro ćemo razgovarati sa ljudima iz Salcburga, ali postoji opasnost da u tom slučaju na kraju sezone ostanemo i bez Ilića i bez Moreire".

Bezbrižan je kada su u pitanju odlasci.

"Partizan diktira uslove, jer Moreiru ugovor vezuje još šest mjeseci, Žuku 18, a Dijaru tri godine. Iako želimo da zadržimo najbolje, ne možemo da izlazimo iz finansijskih okvira. Volio bih da nismo prodali Jovetića, Smiljanića, Rukavinu, Tošića, Ljajića, ali to je surova istina", zaključio je Ivan Tomić.

Dvojica igrača su već napustila Humsku 1. Ljetos dovedeni Tunišanin Kamel Zajem i Kamerunac Aleksis Ngambi se nisu snašli, pa je s njima raskinut ugovor.

Za Moreiru je zainteresovan Al Alhli iz Kaira, ali je malo vjerovatno da će Partizanov kreator igre završiti u Egiptu.

Očekuje se da kofere spakuje i Đorđe Lazić, koji bi karijeru trebalo da nastavi u Ukrajini, Dragan Čadikovski i Milan Perić imaju ponudu iz Južne Koreje, Darka Maletića ponovo zovu Turci...

Uoči početka priprema prvom timu biće priključeni Nemanja Tomić i Aleksis Dos Santos.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC