• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša izigrala Stepija i uzela Ljupka?

Ljupko Petrović se opet vraća na klupu Vojvodine, prenosi SOS kanal.

 Voša izigrala Stepija i uzela Ljupka? Izvor: MONDO

Iskusni stručnjak je već dva puta vodio "lale, između 1988. i 1990, kada su osvojile jedinu titulu u istoriji, kao i u sezoni 1996/97.

Petrović je nedavno raskinuo saradnju sa hrvatskim prvoligašem, Kroacijom Sesvete, a Vojvodina je bila u potrazi za šefom struke.

Interesi su se poklopili i Petrović će u petak biti promovisan kao naslednik Dragana Radojičića, koji je jesenji dio sezone priveo kraju poslije odlaska Dragoljuba Bekvalca.

Petrović je radio u Evropi, Južnoj Americi i Aziji, a najveći uspeh u karijeri je postigao 1991. kada je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu prvaka Starog kontinenta.

Ipak, direktor Vojvodine Radisav Rabrenović nije hteo da potvrdi da će Ljupko Petrović na proleće pokušati da ponovi podvig iz 1989.

"Stav kluba je da ne dajemo informacije do petka u podne kada će biti promovisan novi trener. Mnogo se špekulisalo ovih dana", rekao je Rabrenović za MONDO.

U medijima je Dragoslav Stepanović figurirao kao glavni kandidat za klupu novosadskog tima, neki su ga već i promovisali u novog trenera drugoplasirane ekipe Superlige.

Ipak, u danu kada je konačno dobio raskid ugovora sa Čukaričkim i priznao da je imao dogovor sa Vojvodinom, Stepanović je saznao da će klub iz "Srpske Atine" predvoditi Ljupko Petrović.

"Uspjeo da raskinem ugovor sa Čukaričkim i to tako što sam morao da se odreknem svog novca, koji sam pošteno zaradio boraveći dan i noć na terenu. Suma uopšte nije mala, ali makar će svi još jednom da vide kakvi ljudi rade u tom klubu i šta sve može od njih da vas zadesi", izjavio je Stepanović za "Novosti".

Uz priznanje da sa suprugom proslavlja odlazak sa Banovog brda, Stepi je dodao da se sa Vojvodinom već sve dogovorio oko saradnje:

"Sve smo se bili dogovorili, nismo jedino potpisali. Promocija je trebalo da bude u četvrtak, ali je zbog mog spora sa Čukaričkim odložena. Vjerujem da će sve biti u redu, mada priznajem da ni meni nije jasno šta rukovodstvo Vojvodine sada raspravlja", poručio je Dragoslav Stepanović u trenucima dok još nije znao za odluku Novosađana.

Očekuje se da na najavljenoj konferenciji za novinare u petak u podne, rukovodstvo Vojvodine objasni da li je i zašto izigralo Stepija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC