• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano ide iz nevolje u nevolju

Kontroverzni napadač Intera otišao na pozajmicu u Sao Paulo kako bi se "sredio", ali od toga očigledno nema ništa.

 Adrijano ide iz nevolje u nevolju Izvor: MONDO

Nekadašnji reprezentativac Brazila Adrijano upada iz nevolje u nevolju, a najnovija ga je snašla pošto je zakasnio na trening Sao Paula, napustio teren pre završetka treninga i na kraju pretio jednom snimatelju!

Napadač Intera, koji je u pokušaju da se vrati u formu stigao u redove brazilskog šampiona kao pozajmljen igrač, mogao bi da bude kažnjen zbog najnovijih ispada, saopštio je klub.

"Razmotrićemo činjenice da bismo odlučili hoće li biti kazne ili ne", rekao je generalni menadžer Sao Paula Marko Aurelio Kunja.

"Najvažnije je da vlada zdrava atmosfera. Ljudi ovde moraju da budu srećni, a ako nisu, ne moraju da ostanu", kazao je on.

Prema izveštajima brazilskih medija, Adrijano je na trening zakasnio gotovo pola sata, potom je otišao u svlačionicu pre ostalih, a zatim i pretio jednom snimatelju, koji je pokušao da ga snimi dok je izlazio sa terena.

"To je bilo potpuno pogrešno i ne mogu to uopšte da opravdam", kazao je Kunja.

Adrijano je nekoliko dana ranije takođe bio u centru pažnje, pošto je prilikom dolaska tima na aerodrom u Sao Paulu, po povratku iz Kolumbije, nosio majicu umesto zvanične klupske opreme. Međutim, klub mu na tom potezu nije zamerio, navodeći da je dobio dozvolu da se presvuče u avionu.

Adrijano je u poslednjih 18 meseci ispao iz forme, a neki mediji su navodili da ima problema sa alkoholizmom. Zbog toga je izgubio mesto i u Interu i u reprezentaciji Brazila.

Nakon što je prošlog meseca došao u Sao Paulo, obećao je da će okrenuti novi list, ali je dva dana kasnije fotografisan na jednom koncertu u Riju sa konzervom piva u ruci.

Nedelju dana kasnije bio je akter jedne saobraćajne nesreće u kojoj niko nije povređen, ali se dogodila u ranim jutarnjim satima, pa je zaključeno da je prethodno bio u noćnom provodu, a ne na obaveznom odmoru.

Bio jednom jedan sjajan golgeter, Adrijano...

(Beta-Rojters)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC