• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bulić: Strah sprečava nameštaljke

Aca Bulić smatra da će prvenstvo biti jedno od najregularnijih - zato što niko neće smeti da namešta utakmice iz straha od hapšenja.

 Bulić: Strah sprečava nameštaljke Izvor: MONDO

Predsednik Zajednice Superligaša Dragan Aca Bulić uveren je da će posle serije hapšenja u domaćem fudbalu, prolećni deo prvenstva Srbije biti zapamćen po maksimalnoj regularnosti.

"Hapšeni su predsednici klubova, sudije, tako da su fudbalski ljudi u strahu. Teško će sada neko da se odluči da vrši pritisak na arbitre ili da se dogovara sa drugim klubovima", rekao je Bulić u intervjuu za "Sportski žurnal".

Na konstataciju novinara da je i za jesenji deo pričao da je regularan, ali su predsednik Vojvodine Ratko Butorović i pojedine sudije provele mesec dana u pritvoru, odgovorio da "nema objašnjenje" i da je to "veliki šamar" celoj fudbalskoj organizaciji.

Bulić je demantovao da je podigao hajku na predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića u nameri da zauzme njegovu poziciju.

"Fudbal nam je ovim hapšenjima dotakao dno, gore ne može da bude. Šta je trebalo, da ćutimo i da čekamo, ali ne znam šta? Nemam ambicija da radim u FSS, uskoro ću otići i iz Zajednice, ali želim da to bude uzdignutog čela. Protiv Terzića lično nemam ništa, imam mnogo protiv njega kao predsednika Saveza".

Bulić tvrdi da je njegov sukob sa Terzićem počeo kada je na sednici Izvršnog odbora FSS zatražio da se preispita odgovornost zbog neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Terzić me je posle toga vređao, pominjao i mog pokojnog oca, familiju. Samo sam tražio da otvoreno razgovaramo o neuspehu, a ne da zabijemo glave u pesak kao nojevi. Nekome to izgleda ne odgovara".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC