• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije šala: Karadžić hoće da vrati Mihajlovića

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković zaista žele da na proljeće vrate bivšeg selektora na klupu "orlova".

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Ratko Borovnica, savjetnik Tomislava Karadžića, nagovijestio je nedavno mogući povratak Siniše Mihajlovića na klupu "A" reprezentacije.

Po svemu sudeći, nije pričao napamet.

"Sportski žurnal" u ponedjeljak ekskluzivno otkriva informaciju da bi Mihajlović mogao da u maju ponovo preuzme seniorski nacionalni tim!

"Definitivno nije šala, iako bi vijest mogla da se podvede pod 'vjerovali ili ne'. To je želja čelnika FSS, prije svih Tomislava Karadžića i Zorana Lakovića", iznosi list.

Prema istom izvoru, predsjednik i gensek FSS odbijaju da razgovaraju na tu temu dok Karadžić na sljedećoj Skupštini Saveza ne riješi svoj status.

"Sve češće i glasnije se može čuti da je eventualno odlaganje izbora Mihajlovićevog nasljednika za maj u stvari taktički potez, kako bi se tada treneru Sampdorije ponudio novi posao na Terazijama. Mihajlović bi, ako se to ostvari, zadržao klupski angažman i istovremeno obavljao funkciju selektora".


Pod vođstvom Siniše Mihajlovića reprezentacija nije uspjela da u minulom kvalifikacionom ciklusu izbori plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Sa mjesta selektora je odstupio krajem godine, kao što je najavio i na završetku svog mandata, obilježenog stvaranjem "kostura" mladog tima za budućnost, ali i sukobima sa najiskusnijim igračima i izvođenjem kombinovanog sastava na meč protiv Hrvatske u Zagrebu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC